Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei a remizat, 1-1, cu echipa de pe locul al doilea, Mostiştea Ulmu

raportat la ceea ce s-a întâmplat în teren, echipa fraţilor Nicoliţă trebuia să câştige acest joc

 

Echipa manageriată de Bănel Nicoliţă îşi continuă parcursul foarte bun din acest fianal de sezon competiţional al Ligii a III-a. Sâmbăta trecută, CS Făurei a remizat, 1-1, pe teren propriu, cu echipa de pe locul al doilea, Mostiştea Ulmu, însă raportat la ceea ce s-a întâmplat în teren echipa fraţilor Nicoliţă trebuia să câştige acest joc.

Fără Agache, Puşcaşu şi Percă, CS Făurei a avut două mari ocazii în prima repriză, prima în minutul 30, când Mocanu i-a pasat lui Niţă însă mingea şutată de acesta a trecut peste transversală. Cinci minute mai târziu, Stelian Nicoliţă i-a pasat lui Roată care a rămas singur cu portarul însă nu a reuşit să trimită mingea în plasă.

Repriza a doua a început rău pentru echipa gazdă, pentru că la 3 minute de la reluare Nicuşor Filip a şutat imparabil de la 35 de metri şi a adus-o pe Moştiştea Ulmu în avantaj. CS Făurei putea restabili egalitatea după numai câteva minute însă după un un-doi între Stelian Nicoliţă şi Niţă, fratele lui Bănel a trimis mingea pe lângă poartă. Mocanu (min. 63) şi Roată (min. 68) au irostit alte două şanse de gol pentru formaţia gazdă. CS Făurei a continuat să atace şi în minutul 75 a egalat. După o acţiune prelungită de atac, Niţă a combinat cu Bălan, a reprimit mingea şi a centrat în faţa porţii, iar Mocanu a trimis-o în plasă, la colţul lung şi scorul a devenit 1-1.

Pe un teren greu, îmbibat cu apă, niciuna dintre cele două combatante nu au mai riscat şi partida s-a încheiat la egalitate.

CS Făurei: A. Nicoliţă – Băicoianu, Drezaliu, Apostol, Mocanu - Niţă, Fl. Bălan, B. Nicoliţă, Dragomir (min. 91: Dronea) - S. Nicoliţă, Roată.
Categorie articol: 

Comentarii