Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei joacă sâmbătă, acasă cu CS Afumaţi

• Viitorul Ianca se deplasează la Mostiştea Ulmu, iar Dacia Unirea la Poseidon Limanu-2 Mai

 

În acest weekend se desfăşoară meciurile din cadrul etapei a 3-a a Ligii a III-a, o rundă în care echipele din judeţul Brăila, cu excepţia Daciei Unirea, au adversare din prima jumătate a clasamentului.

Echipa cea mai bine clasată din judeţul nostru, Viitorul Ianca se deplasează tot la o nou promovată, Mostiştea Ulmu, formaţie care în runda precedentă a câştigat la Dacia Unirea. Înaintea acestei etape Viitorul ocupă locul al 5-lea şi doar pentru că are un golaveraj inferior nu se află pe locul al treilea, iar adversara sa se află pe poziţia a 7-a. Se anunţă un meci interesant între două formaţii care au în lot jucători cu experienţa Ligii a II-a.

Dacia Unirea, locul al 12-lea, cu doar 3 puncte, se deplasează la Poseidon Limanu-2 Mai, formaţie care, cu un singur punct, se află pe poziţia a 14-a. Teoretic echipa pregătită de Florentin Petre porneşte cu prima şansă la victorie în acest joc.

CS Făurei, locul al 11-lea, este singura echipă din judeţul Brăila care în această etapă joacă pe teren propriu. Însă formaţia manageriată de Bănel Nicoliţă are o adversară de calibru, pe CS Afumaţi, grupare fotbalistică aflată pe locul al doilea în Seria a II-a şi care are ca obiectiv revenirea în Liga a II-a.

 

Etapa a 5-a programează meciurile:

FCSB SA 2 - Metalul Buzău

Înainte Modelu - CS Medgidia

Recolta Gheorghe Doja - CS Tunari

Mostiştea Ulmu - Viitorul Ianca

Poseidon Limanu-2 Mai - Dacia Unirea Brăila

Popeşti-Leordeni - Agricola Borcea

CS Făurei - CS Afumaţi

Axiopolis Sport Cernavodă - Unirea Slobozia
Categorie articol: 

Comentarii