Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei joacă, astăzi, cu Farul Constanţa în Cupa României

• partida începe la ora 16.30 • “ Am nevoie de voi, suporterii, într-un număr care nu s-a mai văzut la noi, vreau să calific Făureiul în faza următoare”, este mesajul transmis iubitorilor fotbalului de Bănel Nicoliţă

 

Astăzi sunt programate 11 meciuri din turul al patrulea al Cupei României la fotbal, printre acestea figurând şi partida de la Făurei în care formaţia manageriată de Bănel Nicoliţă, CS Făurei, din Liga a III-a, va încerca să o elimine pe Farul Constanţa, echipă care activează în Liga a II-a.

CS Făurei le-a eliminat până acum pe CSM Râmnicu Sărat, Viitorul Ianca şi Dacia Unirea Brăila.

Ambele combatante au obţinut victorii în ultima etapă pe care au disputat-o în campionat. În etapa a 3-a a Ligii a III-a CS Făurei a câştigat la “masa verde” partida cu Axiopolis Cernavodă, formaţie care a avut doar 9 jucători cu vizele medicale la zi, iar în runda a 6-a a Ligii a II-a, Farul a dispus cu 2-0, pe teren propriu, FK Csikszereda

“Mă bucur că am picat la tragerea la sorţi cu o echipă cu tradiţie în fotbalul românesc, Farul Constanţa. O formaţie care ani de zile a evoluat în prima ligă a României. Noi vom aborda partida din cupă la victorie, aşa cum facem de obicei în toate partidele oficiale pe care le disputăm. Vrem să aducem în premieră la Făurei, într-o partidă oficială, o echipă din Liga 1”, ne-a declarat Bănel Nicoliţă.

Fostul internaţional stelist a făcut şi un apel la suporteri: “Am şi avem nevoie de voi. Suporterii. Urmează meciul din Cupă cu Farul Constanţa. Am nevoie de voi. Suporterii. Într-un număr care nu s-a mai văzut la noi. Vreau neapărat să calific Făureiul în faza următoare. Dar am nevoie să strigaţi din tribune. Ştiţi de al 12-lea jucător? Ştiţi. Vreau să fiţi voi. Haideţi să visăm la o victorie în Cupă, miercuri!”

Marţi după-amiază s-au derulat alte 7 meciuri.

Partidele se dispută într-o singură manşă. În caz de egalitate, după 90 de minute, au loc două reprize de prelungire, a câte 15 minute fiecare şi dacă egalitatea va persista învingătoarea va fi stabilită în urma loviturilor de departajare, de la 11 metri.
Categorie articol: 

Comentarii