Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei - Farul Constanţa, în turul al IV-lea al Cupei României

• partida va avea loc miercuri, 11 septembrie, de la ora 16.30, la Făurei

 

Una dintre performerele ediţiei în curs a Cupei României la fotbal, CS Făurei, va juca în turul al patrulea cu Farul Constanţa. Aşa s-a decis la tragerea la sorţi care a avut loc la începutul acestei săptămâni la Federaţia Română de Fotbal.

Echipa manageriată de Bănel Nicoliţă, CS Făurei, le-a eliminat până acum pe CSM Râmnicu Sărat, Viitorul Ianca şi Dacia Unirea Brăila.

În campionat, niciuna dintre cele două combatante nu au strălucit până la acest moment. Echipa din Făurei a înregistrat două înfrângeri, ambele în deplasare, iar după două runde se află pe locul al 15-lea, cu zero puncte, iar Farul Constanţa ocupă poziţia a 14-a, cu doar 5 puncte acumulate în Liga a II-a.

Partida dintre CS Făurei şi Farul Constanţa va avea loc miercuri, 11 septembrie, de la ora 16.30, la Făurei.

“Mă bucură faptul că am picat la tragerea la sorţi cu o echipă cu tradiţie în fotbalul românesc, Farul Constanţa. O formaţie care ani de zile a evoluat în prima ligă a României. Indiferent de valoarea adversarei, noi vom aborda partida din cupă la victorie. Vrem să aducem în premieră la Făurei, într-o partidă oficială, o echipă din Liga 1”, ne-a declarat Bănel Nicoliţă.

În competiţie au rămas 16 echipe din Liga a II-a, SCM Gloria Buzău, Daco-Getica Bucureşti, Pandurii Târgu Jiu şi Viitorul Pandurii Târgu Jiu fiind eliminate în turul precedent, 19 din Liga a III-a şi una din Liga a IV-a, Steaua Bucureşti.

partidele interesante din turul al patrulea sunt: Petrolul - Sportul Snagov, Rapid -  Dunărea Călăraşi, “U” Cluj - CSC Sânmartin, UTA - Crişul Chişineu Criş, ASU Poli - CSM Reşiţa, Farul - CS Făurei, Steaua - Concordia Chiajna.

Meciurile se dispută într-o singură manşă.

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii