Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei este campioana Ligii a IV-a

managerul Bănel Nicoliţă pregăteşte acum cel de-al doilea obiectiv, meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a • Viitorul Ianca şi ACSC Cazasu au completat podiumul la finalul sezonului  2017-2018 

 

Sezonul competiţional 2017-2018 al Ligii a IV-a la fotbal s-a încheiat sâmbăta trecută, când a fost programată ultima etapă a returului în play-off şi play-out.

CS Făurei este campioana Ligii a IV-a şi va reprezenta judeţul Brăila la barajul de promovare în Liga a III-a. Formaţia manageriată de fostul internaţional stelist Bănel Nicoliţă a câştigat la “masa verde” întâlnirea din runda a 10-a a turneului play-off pentru că Viitorul Ianca nu s-a prezentat la acest joc. Pentru că a desconsiderat competiţia, echipa din Ianca va fi amendată cu o sumă de bani, însă nu acest lucru este important ci faptul că acest club s-a făcut de râs, dat fiind că nu este vorba despre o echipă din coada clasamentului ci despre principala contracandidată la promovare a celor din Făurei. O formaţie care a căutat pe toate căile să câştige acest campionat, dar în final nu a reuşit să se împace cu gândul că şi în acest an a ratat locul întâi.

Fără jumătate dintre titulari, ACSC Cazasu a făcut doar act de prezenţă în partida cu Voinţa Şuţeşti şi a pierdut la scor, 5-1, pe propriul teren.

Însă aşa cum anunţam înaintea acestei runde, ordinea primelor trei clasate nu avea cum să sufere nicio modificare, indiferent de rezultatele înregistrate.

Podiumul în play-off: 1 CS Făurei 43 puncte, 2 Viitorul Ianca 36 puncte, 2 ACSC Cazasu 27 puncte.

Echipa care a dominat turneul play-out, Pandurii Tudor Vladimirescu a încheiat en fanfare competiţia, cu o victorie cu 5-1 la Viitorul Însurăţei. În celălalt joc, Dunărea Tichileşti s-a impus cu 3-2 în partida cu satelitul Daciei Unirea.

Ordinea primelor clasate în play-out; 1 Pandurii Tudor Vladimirescu 32 puncte, 2 Dunărea Tichileşti 22 puncte, 3 Viitorul Însurăţei 22 puncte. 

 

Rezultatele şi marcatorii etapei a 10-a a turneului play-off:

CS Făurei - Viitorul Ianca 3-0 omologat

ACSC Cazasu - Voinţa Şuţeşti 1-5 (0-2)

Matei (min. 65) / I. Şerbănescu 27, 51, 89), Muşat (min. 30), Călin (min. 78)

Rezultatele şi marcatorii etapei a 10-a a turneului play-out:

Viitorul Însurăţei - Pandurii Tudor Vladimirescu 1-5 (0-3)

Marius Moldoveanu (min. 50) / Stan (min. 6, 12), Goleanu (min. 23), Simion (min. 63), Bordeianu (min. 79)

Dunărea Tichileşti - Dacia Unirea 2 Brăila 3-2 (2-0)

Datcu (min. 5), Novac (min. 44), Manolache (min. 89) / Buzatu (min. 49), Dima (min. 54)
Categorie articol: 

Comentarii