Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei, din ce în ce mai aproape de titlul de campioană a Ligii a IV-a

Bănel Nicoliţă a fost decisiv în victoria de la Şuţeşti • cu patru reuşite pentru Voinţa Vişani, Alin Radu a fost golgeterul rundei

 

Etapa a 6-a a turneului play-off a fost una reuşită pentru liderul CS Făurei, care graţie “dublei” lui Bănel Nicoliţă s-a impus cu 2-1 la Şuţeşti şi, astfel, a făcut un pas uriaş spre meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Din cursa pentru locul întâi a ieşit definitiv ACSC Cazasu, care a pierdut la scor, 8-1, la Vişani, iar acum îi este ameninţat şi locul de pe podium. Din motive obiective Marian Samuilă nu a putut conta pe jumătate dintre titularii de la prima formaţie, astfel că pentru acest meci a fost nevoit să apeleze la câţiva dintre fotbaliştii de la echipa satelit din Liga a V-a, iar rezultatul a fost unul previzibil. În cursa pentru titlul de campioană şanse teoretice mai are Viitorul Ianca, grupare care a stat în această rundă.

Satelitul Daciei Unirea a făcut un joc bun în compania celor de la Viitorul Însurăţei, brăilenii au condus de două ori graţie “dublei” realizate de Doraşcu, dar de fiecare dată au fost egalaţi, după reuşitele semnate de Marius Moldoveanu. În minutul 60, Roşu a înscris pentru oaspeţi, iar Viitorul Însurăţei s-a impus cu 3-2.

Un meci la fel de echilibrat a avut loc şi la Movila Miresii, acolo unde Dunărea Tichileşti s-a impus cu 2-1.

După 6 etape podiumul în play-off este ocupat în ordine de CS Făurei 34 puncte,  Viitorul Ianca 27 puncte, ACSC Cazasu 27 puncte, iar în play-out ordinea primelor trei clasate este următoarea: 1 Pandurii Tudor Vladimirescu 22 puncte, 2 Viitorul Însurăţei 19 puncte, 3 Dunărea Tichileşti 16 puncte.

 

Rezultatele şi marcatorii etapei a 6-a a turneului play-off:

Voinţa Şuţeşti - CS Făurei 1-2

Custură (min. 45) / B. Nicoliţă (min. 26, 58)

Voinţa Vişani - ACSC Cazasu 8-1

Dobrică (min. 5), A. Radu (min. 44, 45, 60, 86), Pungă (min. 46, 53, 77) / Oaie (min. 49)

Rezultatele şi marcatorii etapei a 6-a a turneului play-out:

Dacia Unirea 2 Brăila - Viitorul Însurăţei 2-3

Doraşcu (min. 16, 21) / M. Moldoveanu (min. 19, 42), Roşu (min. 60)

Gloria Movila Miresii - Dunărea Tichileşti 1-2

Ciupercă (min. 88) / Tudor (min. 41), Gheorghe (min. 56).
Categorie articol: 

Comentarii