Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei continuă să evolueze în Liga a III-a

• asigură Ionel Voinea, primarul oraşului Făurei • echipa va avea un buget de 300 000 lei • Bănel Nicoliţă spune că formaţia din Făurei va fi mult mai puternică în sezonul de primăvară

 

Judeţul Brăila va avea în continuare trei echipe în Liga a III-a. Cu toate că la un moment dat CS Făurei părea că se va retrage din acest eşalon, lucru confirmat de Bănel Nicoliţă, lucrurile s-au rezolvat. Iar iubitorii fotbalului din Făurei vor putea vedea la lucru echipa favorită, Făureiul fiind oraşul din judeţul nostru cu cea mai mare medie de spectatori pe meci.

Faptul că echipa din Făurei va continua în Liga a III-a, ne-a fost confirmat chiar de primarul Ionel Voinea.

“Am reuşit să găsim formula legală de a putea începe pregătirile pentru returul campionatului 2019-2020. Ne bazăm pe un buget de 300 0000 lei, 200 000 pe care îi va aloca Primăria Făurei, 100 000 vor veni în urma unui proiect deja alcătuit, de la Consiliul Judeţean Brăila. Vor mai intra în club bani de la sponsori sau de la membri cotizanţi sau simpatizanţi. Toate vor fi făcute în mod legal. Ne dorim să facem o figură frumoasă în acest campionat. Iar locuitorii oraşului Făurei să aibe un alt mod de a-şi petrece timpul într-o după-amiază”, ne-a declarat primarul Ionel Voinea.

În aceste condiţii Bănel Nicoliţă a revenit asupra deciziei sale de a renunţa la proiectul CS Făurei. Fostul internaţional stelist vrea să creeze la Făurei o echipă mult mai puternică decât cea din turul campionatului.

“Lotul s-a reunit, am jucat şi câteva partide amicale. Avem mai mulţi jucători la pregătiri, iar în funcţie de randamentul lor îi vom legitima sau nu. Vreau să formăm un nucleu puternic iar CS Făurei să urce spre locurile fruntaşe din clasament”, a precizat Bănel Nicoliţă.

În ultimul amical CS Făurei a remizat 1-1 cu FC Vaslui, golul formaţiei din Liga a III-a fiind înscris de Bănel Nicoliţă.

În partida cu echipa de pe primul loc din Liga a IV-a a judeţului Vaslui, CS Făurei a folosit următorii jucători: A. Nicoliţă, Niţă, Paraschiv, Agache, Mocanu, Henlong (Nigeria), B. Nicoliţă, Mihai Ion, Cercel, Nasamu (Nigeria), S. Nicoliţă, Ciobanu, Surdu, Dronea.

La finalul turului CS Făurei se află pe locul al 9-lea, cu 20 de puncte, atâtea câte are şi echipa de pe poziţia a 8-a, Poseidon Limanu-2 Mai.
Categorie articol: 

Comentarii