Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei a condus cu 2-1 la pauză, la FCSB 2

• în final a pierdut însă, cu 5-2 • Bănel Nicoliţă a marcat un eurogol • echipa din Făurei a avut un jucător mai puţin în teren din minutul 27

 

Formaţia manageriată de Bănel Nicoliţă, CS Făurei, a condus cu 2-1 în deplasarea de la FCSB 2, deşi din minutul 27 a evoluat cu un jucător mai puţin, portarul Aurel Nicoliţă fiind eliminat direct pentru un henţ în afara careului în calitate de ultim apărător.

Echipa gazdă a irosit prima mare ocazie de gol a partidei prin Ardeleanu (min. 2), care a trimis mingea în bară, iar patru minute mai târziu FCSB 2 a deschis scorul prin Zamfir.

CS Făurei a replicat tăios în minutul 8 dar portarul Ducan a pus un picior salvator la şutul lui Stelian Nicoliţă. În minutul 14, Bănel Nicoliţă şi-a trecut în cont un eurogol: fostul internaţional stelist a trimis mingea la vinclu şi a restabilit egalitatea, 1-1.

FCSB 2 putea trece din nou în avantaj în minutul 27, când Băciuţ a rămas faţă în faţă cu Aurel Nicoliţă, portarul oaspeţilor a jucat mingea cu mâna în afara careului mare şi a fost eliminat.

Cu un jucător mai puţin, CS Făurei a trecut în avantaj în minutul 29 când Fineas Roată a marcat, după o pasă a lui Stelian Nicoliţă.

CS Făurei a irosit o şansă uriaşă de a se desprinde la două goluri chiar în primul minut al părţii secunde, Puşcaşu a centrat din corner, dar Apostol, a trimis mingea, cu capul, în transversală.

Ardeleanu a restabilit egalitatea în minutul 59, iar bucureştenii au trecut în avantaj după reuşita lui  Lixandru (min. 74).

Bănel Nicoliţă (min. 81) a şutat pe lângă poartă dar tot el a centrat în careul gazdelor la faza următoare, dar Bârsănel a trimis minga pe direcţia lui Ducan.

Şi cum ocaziile se răzbună, FCSB 2 a mai înscris de două ori prin Băciuţ (min. 87) şi Teleru şi s-a impus cu 5-2.

 

CS Făurei: A. Nicoliţă – Mocanu, Bârsănel, B. Nicoliţă, Agache – Percă (min. 27: Stavrev), Roată, Dragomir (min. 46: Băicoianu), Apostol (min. 67: Iliescu), Puşcaşu – S. Nicoliţă.
Categorie articol: 

Comentarii