Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei, învinsă cu 3-2, într-un amical, de Avântul Valea Mărului

echipa manageriată de Bănel Nicoliţă a condus de două ori • Gagu şi Pungă au marcat pentru echipa din Liga a IV-a

 

CS Făurei, echipa manageriată de Bănel Nicoliţă, a susţinut un al doilea amical cu o echipă din judeţul vecin, Avântul Valea Mărului, dar a pierdut cu 3-2, chiar dacă de data aceasta a avut o prestaţie bună. Total shimbată faţă de amicalul precedent, iar revirimentul i s-a datorat în exclusivitate noului antrenor, Nicu Rotaru. CS Făurei a condus cu 1-0 şi 2-1, dar a cedat în faţa adversarei sale după ce antrenorul Nicolae Rotaru a introdus în teren mai mulţi juniori. Echipa din Făurei a deschis scorul în minutul 2 prin Gagu, după o fază la care au mai participat Bardaş şi Omer Vlad. Egalitatea s-a restabilit în minutul 28, atunci Cristian a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă, iar Anastasie a transformat lovitura de la 11 m. După doar două minute, Cristian a şutat din unghi, însă Denis Tudor a fost la post. Percă şi Chirică şi-au încercat şansele de la distanţă, însă Chiriţescu a evitat golul de fiecare dată. În primele 20 de minute ale părţii secunde CS Făurei a irosit patru mari ocazii de gol prin Pungă (min. 48, 50), Vlad şi Percă. Jocul foarte bun al jucătorilor echipei din Liga a IV-a s-a concretizat în minutul 66 printr-un alt gol, marcat de data aceasta de Pungă. Unul venit după o fază spectaculoasă pornită de la centrul terenului de Chirică: mingea a ajuns la Grozea, a cărui centrare perfectă a fost finalizată de Pungă. După două minute Anastasie a restabilit egalitatea. Putea fi 3-2 pentru CS Făurei, însă mingea şutată din lovitură liberă de Chirică (min. 74) a zguduit transversala şi, cum ocaziile se răzbună, tot după o fază fixă Anastasie a reuşit hat trick-ul, iar Avântul Valea Mărului s-a impus cu 3-2. CS Făurei nu a putut conta în acest amical, din motive obiective, pe trei titulari, Goicea, Mâţă şi Stelian Nicoliţă. “A fost un test foarte bun pentru noi, cu o echipă dintr-un eşalon superior, acolo unde ne dorim să ajungem şi noi. După discuţia cu Bănel Nicoliţă jucătorii au avut o altă atitudine, au asculat indicaţiile noului antrenor. Rezultatul ne interesează mai puţin în această perioadă, important pentru noi a fost jocul per ansamblu şi prestaţia jucătorilor” a declarat Adrian Andrei, preşedintele echipei CS Făurei.

 

CS Făurei: D. Tudor – Grozea, Poteraşu, Baciu, Bardaş - Chirică - Vlad, Percă, Gagu, Pungă - C. Ion. Au mai jucat Chioveanu, Panfil, P. Olmazu, Lupaşcu, Mărculescu, Zaplaig, G. Cloşcă.

Avântul: Chiriţescu – Sava, Popa, Antofe, C. Frunză - Petică, Bogoş, Căldăraru, Anastasie – I. Cristian, Vârlan. Au mai jucat Cârjă, Dodan, Ciochină, Bălan, Paţilea, Constantinescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii