Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Făurei a încasat 11 goluri în deplasarea de la Oțelul Galați

* este cea de a 9-a înfrângere pentru echipa din Făurei în acest campionat

 

În etapa a 14-a a Ligii a III-a, Oțelul Galați a egalat performanța realizată de Viitorul Ianca în partida cu Sportul Chiscani, câștigând cu 11-0, meciul cu CS Făurei, penultima clasată din Seria a II-a.

După cum o arată și rezultatul, partida a fost la discreția echipei gazdă. Oțelul a marcat  de patru ori în prima repriză prin Păun (min. 4, 32), Răducan (min. 43) și Gavrilă (min. 45). În repriza a doua gălățenii au mai înscris de șapte ori. Păun a mai reușit o “dublă” în minutele 53 și 61 și a devenit principalul marcator din acest meci cu patru goluri, iar Cîrjan a reușit un hat trick, în minutele 70, 72 și 90. Celelalte două goluri ale Oțelului au fost marcate de Stoian și Neagu.

CS Făurei: A. Nicoliță – Mocanu, Banu, Drezaliu, Comșa (min. 63: Ojog) – Ghenciu, Pușcașu, Boungou (min. 63: Petrescu), Dunca - S. Nicoliță, Lungoci.

Oțelul: Dinu – Farcaș (min. 62: Cireș), Sîrghi, Cucu, Ghiocel – Neagu, Dobre – Gavrilă (min. 46: Marquinhos), Păun (min. 62: Cîrjan), Nica (min.62: Stoian) – Răducan (min.46: Petrache).

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii