Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Criticat de Patriciu, Ponta ajunge tot la Băsescu

Solicitat să comenteze atacurile recente ale omului de afaceri liberal la adresa USL, Victor Ponta a precizat: "Ar trebui să spun: «Să-ţi fie ruşine Dinu Patriciu!», dar, pentru că vreau să arăt că pot fi un politician mult mai serios decât Băsescu, vreau să spun că Traian Băsescu şi Dinu Patriciu sunt de fapt oameni ai aceleiaşi generaţii, aceleiaşi societăţi".
Ponta a declarat că, în timp ce Băsescu a ajuns în vârful politicii "speculând tot ce a fost mai rău în ultimii 20 ani", Patriciu a avut relaţii foarte bune şi cu Guvernul PSD, şi cu PNL şi că a devenit un important om de afaceri tocmai în aceeaşi perioadă.
"Pentru mine, ce s-a întâmplat în 20 ani trebuie să fie o lecţie şi să înţelegem că trebuie să dăm pagina, şi după domnul Băsescu, şi după oamenii de afaceri care au devenit mari liberali sau capitalişti făcând afaceri cu statul. Programul economic al USL, pe care îl vom prezenta vineri, va da răspunsuri şi va face nişte propuneri pentru altfel de economie şi o altfel de societate decât a fost în ultimii 20 ani. În acest gen de economie şi societate pe care vrem s-o construim, nici oameni de afaceri de genul Patriciu nu se vor mai regăsi", a transmis liderul PSD.
Omul de afaceri Dinu Patriciu scrie într-un editorial că, în timp ce actualii guvernanţi recunosc că au adoptat unele soluţii greşite, la "uşa guvernării bat unii care tocmai amestecă uleiul cu apa în căutarea unui leac miraculous", opinând că soluţia ar fi "o mişcare politică nouă şi pragmatică".
Categorie articol: 

Comentarii