Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cristi vă roagă să nu-l abandonaţi în drumul său spre însănătoşire!

Adolescentul brăilean Cristian Filip, pentru care cotidianul "Obiectiv - Vocea Brăilei" a demarat o amplă campanie umanitară, a început cea de-a opta şedinţă de chimioterapie, în cursul zilei de ieri. Costul acesteia a fost acoperit din donaţiile făcute pe platforma Asociaţiei "Salvează o inimă!".

Apropiaţii băiatului au postat pe reţeaua de socializare Facebook un mesaj extrem de emoţionant din partea acestuia. "Ajutat de îngerul meu păzitor şi de Bunul Dumnezeu, am început cea de-a opta chimioterapie. De asemenea, gândirea pozitivă ce vine de la voi, oameni buni cu suflet mare, mă ajută foarte mult. Sunt cinci zile de foc, cinci zile legat de un aparat unde din toate puterile mele încerc să mă ţin puternic, să duc tratamentul, să suport ... Vă simt aproape de mine şi de mama mea dragă, care stă la căpătâiul meu! Vă mulţumesc pentru că nu mă abandonaţi şi parcurgeţi cu mine acest drum lung şi costisitor, dar vital pentru însănătoşirea mea! Nu mă lăsaţi!!! Vă rog din suflet să donaţi în Asociaţia «Salvează o inimă!» care momentan se luptă cu costurile tratamentului meu!", este rugămintea adolescentului Cristian Filip.
Vă reamintim că băiatul a ajuns în Turcia, la o clinică privată, în luna septembrie 2015, unde i s-a extirpat o tumoră. De atunci, a început tratamentul cu citostatice, care este foarte scump, imposibil de suportat de către familia Filip. În prezent, adolescentul se află la cea de-a opta cură de chimioterapie din totalul de optsprezece pe care trebuie să le suporte până în toamna acestui an.
Puteţi face donaţii şi direct în conturile bancare deschise pe numele tatălui adolescentului, Nicolae Filip:
- RO74RZBR0000060015758942 - deschis la Raiffeisen Bank
- RO18CECEC001946229018440 - deschis la CEC

 
Categorie articol: 

Comentarii