Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Covor asfaltic bun, turnat anul trecut, raşchetat complet de “Tancrad” în Hipodrom

• operaţiunea a atras atenţia cetăţenilor din zonă, care se întreabă dacă nu cumva această lucrare pe care o consideră inutilă are drept singur scop încasarea fără drept a unor bani din bugetul public • inclusiv funcţionarii Primăriei se declară miraţi de decizia firmei “Tancrad” şi dau asigurări că asfaltul care se va turna în dreptul Policlinicii nr. 2 nu va fi plătit cu bani de la buget

 

A trecut abia un an de când s-a turnat covor asfaltic nou pe strada Pietăţii din cartierul Hipodrom, în dreptul Policlinicii nr. 2, însă locatarii zonei au avut surpriza să vadă, zilele acestea, cum o echipă de lucru a firmei “Tancrad” a raşchetat stratul de la suprafaţa carosabilului, deşi acesta se afla într-o stare aparent bună. Operaţiunea i-a indignat pe cetăţeni, care se întreabă dacă nu cumva această lucrare se face doar pentru a se încasa “aiurea” nişte bani de la bugetul local. “Asfaltul era foarte bun, turnat anul trecut, nu înţeleg de ce a trebuit să-l raşcheteze pentru a pune altul nou. Bani mâncaţi aiurea din bugetul oraşului”, ne-a declarat, indignat, un cititor care ne-a contactat telefonic la redacţie.

Inclusiv funcţionari ai Primăriei, responsabili cu asfaltările făcute în oraş, se arată nedumeriţi de operaţiunea desfăşurată de firma “Tancrad” în zona Policlinicii din Hipodrom. Aceştia dau asigurări că asfaltul care se va turna pe respectiva porţiune de stradă nu va fi plătit cu bani de la bugetul local.

“Anul trecut, în cadrul contractului de realizare a parcărilor şi trotuarului din zona Policlinicii a fost inclusă şi refacerea covorului asfaltic de pe strada Pietăţii, pe porţiunea din zona unităţii sanitare. Lucrarea respectivă a fost executată tot de firma Tancrad. Din acest motiv, în urmă cu câteva săptămâni, când s-a dat nota de comandă pentru repararea străzii Pietăţii, s-a specificat clar că în dreptul Policlinicii nr. 2 nu se va mai interveni. Dacă firma Tancrad a decis să raşcheteze asfaltul turnat anul trecut, probabil a făcut asta pentru a-l aduce la nivel cu covorul asfaltic turnat în prezent pe restul străzii. Oricum, porţiunea din dreptul policlinicii nu va fi plătită de Primărie, iar asfaltul turnat acolo va fi suportat de firma Tancrad, pe banii săi”, ne-a declarat Marius Termegan, directorul Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei Brăila.

Am încercat să contactăm şi conducerea “Tancrad” pentru un punct de vedere pe acest subiect, însă fără succes.
Categorie articol: 

Comentarii