Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Courteney Cox se va căsători cu Johnny McDaid, chitaristul trupei Snow Patrol

"Johnny o iubeşte pe fiica ei, Coco, şi doreşte să se căsătorească cu Courteney. Au discutat despre logodnă şi toată lumea crede că acest lucru urmează să se întâmple", a declarat o sursă pentru publicaţia The New York Post.
"Ea (Courteney, n.r.) l-a cunoscut pe Johnny prin intermediul lui Ed Sheeran, care este prieten cu Jennifer Aniston. Toţi prietenii lui Courteney îl îndrăgesc pe Johnny, ceea ce este minunat", potrivit aceleiaşi surse.
Recent, Courteney Cox a declarat că se simte mai fericită mai niciodată alături de Johnny şi că îi este recunoscătoare pentru sprijinul pe care i l-a acordat în debutul ei ca regizoare, cu filmul "Just Before I Go" (2014).
"Mă sprijină în tot ceea ce fac (...) şi din punct de vedere creator", a spus Courteney Cox.
Actriţa Courteney Cox, în vârstă de 49 de ani, care a avut succes la Hollywood după ce a jucat în serialul "Prietenii tăi/ Friends" (1994 - 2004) rolul Monicăi Geller, a jucat în filmul "Scream" (1995), când l-a cunoscut, pe platourile de filmare, pe primul ei soţ, actorul David Arquette, cu care s-a căsătorit în 2009.
Courtney Cox şi David Arquette au mai jucat împreună în filmul "Scream 4" (2011), în care şi-au reluat rolurile Gale Weathers, respectiv Dwight "Dewey" Riley.
Cei doi, care au împreună o fetiţă, Coco Riley Arquette, născută pe 13 iunie 2004, au divorţat în 2013.

 
Categorie articol: 

Comentarii