Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Costică Buceschi a revenit ieri în România

După succesul obţinut în calitate de antrenor secund cu naţionala feminină de handbal a României, medalie de bronz la Campionatul Mondial, Costică Buceschi a revenit ieri în România şi s-a oprit mai întâi la Baia Mare. Duminică, Buceschi va reveni la Brăila pentru a coordona antrenamentele echipei la care este antrenor principal, HC Dunărea.
"Duminică după-amiază voi sosi la Brăila, mă voi întâlni cu jucătoarele şi le voi comunica programul de pregătire pentru următoarele săptămâni. Handbalistele vor avea liber două zile de Crăciun, două de Revelion. Pe 27 şi 28 decembrie vom juca două meciuri amicale la Rapid Bucureşti. Ne aşteaptă un început de retur foarte greu, jucăm în deplasare la SCM Craiova, apoi acasă cu CSM Ploieşti, sunt două meciuri dificile", a declarat telefonic antrenorul Costică Buceschi. Întrebat dacă în această iarnă vor mai veni handbaliste la Brăila, sursa citată a spus că această perioadă nu este propice transferurilor.
"În perioada de iarnă este greu să găseşti jucătoare valoroase, iar noi nu vrem să transferăm decât handbaliste care sunt cel puţin de nivelul celor actuale. Avem un lot competitiv. Am pierdut o jucătoare, pe Gabriela Dobre, însă este o pierdere fericită, ţinând cont de faptul că ea va deveni în curând mămică. Postul acesta îl avem însă bine acoperit", a mai spus Buceschi.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii