Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Costel Roşu supărat foc pe arbitri

• acuzaţiile jucătorului vizează meciul pierdut cu 4-0 de Victoria Traian, la Axiopolis Cernavodă • “Aflasem că Axiopolis este ajutată de arbitri şi am simţit acest lucru pe pielea noastră”, spune Costel Roşu

 

“Aflasem de la cei de la Înainte Modelu că Axiopolis este ajutată de arbitri, iar sâmbăta trecută am simţit acest lucru pe pielea noastră. În primul minut al meciului fundaşul nostru a degajat mingea din careu, dar ploieştenul Alin Gheorghe a acordat penalty. Normal că am protestat la acea fază, apoi l-am rugat să schimbe mingea deoarece nu era umflată regulamentar şi atunci mi-a arătat cel de-al doilea cartonaş galben. Am intrat în teren să obţinem un rezultat bun, dar, din păcate, toate visele noastre au fost spulberate de un arbitraj părtinitor gazdelor”, ne-a delcarat Costel Roşu.

Echilibrul partidei dintre Axiopolis Cernavodă şi Victoria Traian s-a rupt încă din primul minut al partidei, în urma unei decizii eronate a centralului Alin Gheorghe din Ploieşti care în loc să acorde lovitură liberă oaspeţilor, pentru un fault în atac al unui jucător al gazdelor, acesta a dictat penalty în favoarea echipei din Cernavodă, iar Mihalache a adus-o în avantaj pe Axiopolis. Cu toate că a rămas în inferioritate numerică din minutul 35, după eliminarea lui Costel Roşu, Victoria Traian nu a mai primit niciun gol până în minutul 49, când Moise a dublat avantajul gazdelor. Până la finalul partidei Axiopolis a mai înscris de două ori prin Beşleagă (min. 71) şi Vieru (min. 88) şi s-a impus cu 4-0.

Victoria Traian: Tunea – M. Mocanu (Cristof), Voicu (Tureac), V. Baciu,Toma  – Enache (Bălan), P. Ioan, Roşu, Bogoş (Boitaş), Bordei –  Moroşanu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii