Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cosmin Nedelcu a câştigat prima ediţie a «Cupei Mărţişorul»

Şahistul Cosmin Nedelcu a câştigat, cu maximum de puncte, prima ediţie a turneului de şah, "Cupa Mărţişorul", competiţie organizată de clubul Orizont 64, pe parcursul lunii martie. La secţiunea avansaţi, pe locul al doilea s-a clasat Victor Dumbravă, iar pe al treilea, Maria Dimache. Competiţia a fost structurată pe nouă secţiuni şi şi la fiecare dintre ele s-a jucat sistem turneu. La avansaţi B primele trei poziţii au fost ocupate în ordine de Andrei Ciornei, Adrian Gaiţă şi Maria Niculescu, iar la avansaţi C podiumul s-a prezentat astfel: 1 Gabriel Şişu, 2 Constantin Mocanu, 3 Alexandru Radu. La începători, în cele trei turnee primele poziţii au fost adjudecate de Alexandru Furfurică, Liviu Bănică şi Mario Ion, pe locul al doilea s-au clasat Ştefan Zmadu, Daria Manea, Octavian Ciolacu, Ştefan Ulidescu. Celelalte trei turnee au fost câştigate de Tiberiu Fertu, Vlăduţ Gherghişan şi Răzvan Neculai. La aceste trei secţiuni s-au mai remarcat Ştefan Iconaru, Vlăduţ Cojocaru, Eduard Băluţă, David Palela, Ioan Voinea, Gabriel Mocanu. 

Ocupanţii locurilor întâi din fiecare grupă valorică şi şahiştii de pe locul al doilea de la avansaţi au primit diplome, cupe, medalii şi câte o sacoşă cu dulciuri din partea organizatorilor. Meciurile au fost arbitrate de Ionel Balcan, vicepreşedintele clubului Orizont 64.
"A fost o competiţie reuşită, la care au participat toţi copiii clubului nostru. Pentru unii dintre participanţi turneul a reprezentat o ultimă verificare înaintea finalelor de luna viitoare, pentru alţii un prilej de participa la o competiţie utilă, din care să înveţe ceva. Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi şi ne-au susţinut în organizarea turneului, dar şi la premierea sportivilor", a declarat Ionel Balcan.

 
Categorie articol: 

Comentarii