Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cosmin Necoară a fost trimis la echipa a doua

Luni dimineaţă Cosmin Necoară s-a pregătit alături de colegii săi de la prima formaţie, însă după-amiază jucătorul nu a mai fost primit la antrenament. Având deja un contract cu CF Brăila, fundaşul a refuzat să semneze o nouă înţelegere. Drept răzbunare, conducerea clubului a hotărât ca acesta să se pregătească cu echipa a doua, chiar dacă asta înseamnă noi probleme pentru apărarea echipei.
Neavând prea multe soluţii pentru linia defensivă, antrenorului Alin Pânzaru nu i-a picat bine această decizie însă tehnicianul consideră că regulamentul de ordine interioară al clubului trebuie respectat.
"Necoară este un jucător important în angrenajul echipei, dar dacă şefii clubului au hotărât ca el să meargă la echipa a doua, nu avem ce face, trebuie să respectăm această decizie şi să căutăm soluţii pentru acoperirea acestui post", a declarat Pânzaru, pentru "Obiectiv - Vocea Brăilei".
Contactat telefonic, Necoară s-a arătat surprins de această mutare a sa în planul al doilea, dar a spus că se va antrena cu aceeaşi determinare şi la echipa a doua.
"M-a surprins decizia conducerii clubului, dar îi voi da curs. Eu sunt sub contract cu gruparea brăileană, aşa că voi fi prezent la antrenamentele conduse de Vasile Darie şi Adrian Baldovin. Sunt jucător profesionist şi nu-mi bat joc nici de munca mea, nici de munca altora. Am deja un contract în derulare şi nu văd de ce ar trebui să semnez altă înţelegere. Îmi pare rău că pierd o săptămână din cantonamentul centralizat, dar am primit un program de pregătire de la antrenorul Alin Pânzaru şi îl voi respecta întocmai", a declarat Cosmin Necoară.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii