Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cosmin Necoară, decisiv în Viitorul Ianca - Sporting Lieşti, 4-2

• Necoară a realizat “dubla” şi a fost coautor la ultimul gol • Viitorul a urcat pe locul al 5-lea

 

Din etapa a 2-a, programată pe 18 septembrie, Viitorul Ianca nu mai cunoscuse gustul victoriei. În perioada scursă, formaţia pregătită de Laurenţiu Ivan avea în cont o înfrângere şi trei remize. Revirimentul s-a produs sâmbăta trecută când Viitorul s-a impus cu 4-2 în partida cu Sporting Lieşti, o formaţie care venea la Ianca după trei victorii consecutive.

Startul de partidă a fost favorabil oaspeţilor. În minutul 17 au preluat conducerea graţie reuşitei lui Gîţă. Golul egalizator a venit abia cu trei minute înainte de pauză, tot dintr-o fază fixă. Băcanu a fost faultat la marginea careului advers iar Cosmin Necoară a trimis mingea la colţul scurt, Vădeanu a fost spectator şi scorul a redevenit egal, 1-1. La trei minute de la reluare, aceiaşi jucători ai gazdelor au participat la golul prin care Viitorul Ianca a preluat conducerea. Băcanu a fost faultat la marginea careului celor de la Sporting iar Necoară a realizat “dubla” după ce a trimis mingea în vinclul porţii apărate de Vădeanu, min. 48: 2-1 pentru Viitorul Ianca.

Dar bucuria gazdelor a fost de scurtă durată pentru că în minutul 55 Alexandru Stan a restabilit egalitatea, 2-2 şi partida se relansa.

Putea fi 3-2 pentru echipa gazdă însă Alin Radu şi Mucuţă nu au profitat de gafa portaului oaspeţilor. Conform cursului jocului, Viitorul a trecut din nou în avantaj în minutul 74 după golul marcat de Marius Dima, după o centrare a lui Alin Radu. Faza s-a repetat în minutul 78 dar mingea centrată de Alin Radu a fost trimisă de Mucuţă peste poartă. După ce a reuşit “dubla”, Necoară a fost coautor la golul marcat de Alin Radu în minutul 79 iar Viitorul Ianca a câştigat cu 4-2 meciul cu Sporting Lieşti şI a urcat pe locul al 5-lea în clasament.

Viitorul Ianca: Mitrea – Colniceanu (min. 64: A. Ion), Preda, Stănciulescu, Necoară – Băcanu, Irimia (min. 46: P. Ioan ), Pungă (min. 64: Dima), Chivu – A. Radu, Mucuţă (min. 82: Coteţ).
Categorie articol: 

Comentarii