Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Copos a ajuns la un acord cu Razvan Lucescu privind noul contract

Principalul actionar al FC Rapid, George Copos, a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, ca a ajuns la un acord cu antrenorul Razvan Lucescu in ceea ce priveste noul contract al tehnicianului cu gruparea giulesteana.
"Am discutat cu Razvan si am ajuns la un acord. Practic, noul contract este ca si semnat. Din pacate nu pot sa dezvalui detalii despre acest nou angajament. Dar suma de 250.000 de euro pe sezon este doar o dezinformare a presei. Ce pot sa spun este ca Razvan a primit un contract corect", a spus Copos.
Tehnicianul Razvan Lucescu avea pina in acest moment unul dintre cele mai mici salarii din Liga I, el incasind doar 70.000 de euro anual. In intersezon, oficialii clubului giulestean l-au convins pe Lucescu sa refuze oferta clubului Poli Timisoara si sa continue la Rapid, oferindu-i 250.000 de euro pe sezon. Conform unor surse din cadrul clubului, noul angajament este mai mic de 200.000 de euro anual, tehnicianul urmind sa incaseze diverse bonusuri in cazul indeplinirii obiectivelor. Noul contract are specificata o clauza de reziliere de ambele parti de aproximativ 100.000 de euro.
George Copos a mai afirmat ca urmatorul pe lista in ceea ce priveste majorarea contractului este capitanul echipei, Vasile Maftei. "Lui Maftei ii fac marcaj om la om de saptamina trecuta si cred ca peste citeva zile o sa ii fac un tackling. I-am facut o oferta buna si trebuie sa fie multumit. Rapidul are nevoie de Maftei, un jucator extrem de important in cadrul echipei", a mentionat Copos.
Oficialul gruparii giulestene a precizat ca li se vor mari de asemenea contractele jucatorilor Marius Constantin, Mugurel Buga, Danut Coman, si Ionut Rada. "Tuturor celor care au contracte mici li se va face o marire in functie de contributia fiecaruia la performantele echipei. Oricum, zvonurile ca vom opera si micsorari de salarii sint false. Este exclus sa le taiem baietilor din bani", a explicat Copos.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii