Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Controale în zona Parcului Natural “Balta Mică a Brăilei”

* polițiștii și jandarmii au acționat în județul Brăila pentru combaterea faptelor ilegale privind pescuitul și acvacultura, desfășurând multiple activități prin constituirea de filtre organizate * în zona “Balta Mică a Brăilei” și pe fluviul Dunărea, polițiștii au legitimat 21 persoane și au verificat 6 autovehicule și 4 ambarcațiuni, fiind constatate patru infracțiuni

 

Filtre de poliție în zona Parcului Natural “Balta Mică a Brăilei”, în scopul  prevenirii faptelor ilegale privind pescuitul. Au fost legitimate mai multe persoane și controlate autovehicule și ambarcațiuni.

Potrivit informațiilor transmise de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brăila, în zilele de 27 și 28 februarie, polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică și Secției 2 Poliție Rurală Brăila, împreună cu jandarmi și reprezentanți din cadrul Administrației Parcului Natural “Balta Mică a Brăilei” au acționat în județul Brăila pentru combaterea faptelor ilegale privind pescuitul și acvacultura, desfășurând activități inclusiv prin constituirea de filtre organizate.

Astfel, în fiecare zi, în intervalul orar 03:00-09:00, polițiștii au acționat în zona Parcului Natural ”Balta Mică a Brăilei” și pe fluviul Dunărea, în vederea identificării persoanelor care pescuiesc ilegal. Cu această ocazie, polițiștii au legitimat 21 persoane și au verificat 6 autovehicule și 4 ambarcațiuni. “Au fost constatate 4 infracțiuni prevăzute de O.U.G. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, fiind confiscate în vederea continuării cercetărilor 14 plase de pescuit, 4 vârșe și 53,2 kg pește specia plătică. În continuare, polițiștii brăileni vor acționa pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii oricăror fapte antisociale, inclusiv în ceea ce privește ilegalitățile în domeniul piscicol”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii