Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Contractul de închiriere a stadionului Steaua, reziliat

"Potrivit contractului încheiat pentru perioada 07.01.2010-07.01.2014, SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA are obligaţia contractuală să achite lunar suma aferentă chiriei, iar în cazul în care societatea comercială (chiriaşul) întârzie plata chiriei mai mult de 60 de zile contractul de închiriere se consideră reziliat de drept, fără somaţie şi fără a apela la instanţele judecătoreşti", se menţionează în comunicatul M.ApN.

Ministerul Apărării Naţionale a explicat că valoarea chiriei pentru Stadionul Steaua este 21.600 de euro şi a fost acceptată de FC Steaua. "Ca urmare a derulării, în perioada septembrie-decembrie 2009, a licitaţiei privind închirierea Stadionului Steaua, care cuprinde clădiri şi terenuri în suprafaţă totală de peste 90.000 m.p., aflate în proprietatea statului şi administrarea M.Ap.N. prin CSA Steaua, SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA a consimţit, prin oferta depusă, să achite lunar o chirie în valoare de 21.600 Euro, care a fost stabilită de către un expert autorizat în domeniu.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, l-a acuzat pe ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, că a mărit chiria la Stadionul Steaua. Becali a precizat că îşi doreşte să mute echipa Steaua pe o altă arenă, dar şi să-şi recupereze investiţiile făcute la Stadionul Steaua, iar cele care nu vor putea fi recuperate, cum ar fi terenurile de antrenament sau nocturna, urmând a fi distruse de el.
Categorie articol: 

Comentarii