Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Contrabandă cu ţigări “Ashima” şi “Marble”

o femeie a fost prinsă de jandarmi, la intersecţia străzilor Unirii cu G-ral Eremia Grigorescu, având genţile doldora cu ţigarete de contrabandă

 

Contrabandistă de ţigări prinsă de jandarmi. În data de 22 august, în jurul orei 07.50, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare, la intersecţia str. Unirii cu str. G-ral Eremia Grigorescu, a observat o persoană de sex feminin, cunoscută ca fiind vănzătoare de ţigări de contrabandă, cu două bagaje voluminoase. În urma verificărilor făcute s-a constatat că numita P.N. avea în cele 2 bagaje un număr de 235 pachete de ţigarete marca “Marble” şi marca “Ashima”, ambele fără marcaje fiscale, a căror provenienţă nu a putut fi justificată în condiţiile legii.

Femeia s-a ales cu dosar pentru infracţiunea de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al României, completată de prevederile OUG 54/2010 privind unele măsuri pentru combaterea evaziunii fiscale. Persoana în cauză a fost predată lucrătorilor de poliţie ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Brăila, pentru continuarea cercetărilor.
Categorie articol: 

Comentarii