Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Constantin Dumitriu - noul preşedinte interimar al PDL Brăila

* deşi vor lucra împreună în cadrul CODA, Dumitriu şi Pătraşcu vor fi, cel mai probabil, adversari în cursa pentru obţinerea funcţiei de preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL Brăila

După mai multe săptămâni de tergiversări, conducerea centrală a PDL a luat, în sfârşit, o hotărâre în ce priveşte organizaţia brăileană a partidului. Ieri, în cadrul Biroului Politic Naţional, cu unanimitate de voturi, s-a decis desfiinţarea vechiului Birou Politic Judeţean (BPJ) şi înfiinţarea unei Comisii de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor (CODA), în fruntea căreia a fost numit fostul preşedinte al organizaţiei municipale a PDL Galaţi, Constantin Dumitriu.

Acesta va fi instalat în mod oficial pe funcţie în cursul acestei săptămâni, de către aceeaşi delegaţie de la centru care s-a ocupat şi de analizarea situaţiei de la Brăila, mai precis Gheorghe Flutur, Victor Tarhon şi Ioan Oltean.

18titi1
"Constantin Dumitriu - "Îmi doresc să organizez PDL Brăila astfel încât să devină o forţă de temut pe scena politică brăileană"

În ceea ce o priveşte pe Giana Pătraşcu, fostul preşedinte interimar al PDL Brăila, aceasta nu s-a arătat extrem de uimită de decizia centrului, în contextul în care această schimbare era vehiculată de mai multă vreme: "Am ştiut din prima clipă că voi fi preşedinte interimar şi că interimatul trebuia să se sfârşească cândva. Deci, nu este o tragedie. Asta e. Fac parte în continuare din CODA şi voi munci cot la cot cu colegii mei pentru organizarea alegerilor. Oricum, alegerile interne îşi vor spune cuvântul şi fiecare va primi ceea ce merită, sper", ne-a declarat Giana Pătraşcu. Întrebată dacă se gândeşte să candideze pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL Brăila, Pătraşcu a răspuns că ia foarte în serios această posibilitate.

La rândul său, noul preşedinte interimar al PDL Brăila, Constantin Dumitriu, ne-a declarat că obiectivele sale principale sunt reorganizarea PDL Brăila şi câştigarea alegerilor din 2012: "În primul rând, îmi doresc să organizez PDL Brăila astfel încât să devină o forţă de temut pe scena politică brăileană. Apoi, trebuie să ne canalizăm energia pentru câştigarea alegerilor din 2012. Actuala CODA este un organism vast, care cuprinde şi o parte din vechiul BPJ al PDL Brăila, tocmai pentru că îmi doresc să stăm cu toţii la aceeaşi masă şi să lucrăm împreună pentru 2012", a precizat Dumitriu. Acesta a mai adăugat că se va apuca de treabă imediat ce va avea loc "ungerea" oficială.
Categorie articol: 

Comentarii