Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Constănţean dat în urmărire, prins de poliţiştii brăileni

pe numele bărbatului de 41 de ani fusese emis mandat european de arestare, el fiind condamnat la o pedeapsă cu închisoarea pentru furt • la închisoare a ajuns şi un brăilean din comuna Gropeni, care avea şi el o condamnare

 

Urmărit la nivel european, depistat şi încarcerat de poliţiştii brăileni. Este vorba despre un bărbat din Constanţa condamnat pentru furt. Poliţiştii au depistat şi un bărbat din Gropeni, condamnat şi el la o pedeapsă cu închisoarea.

În ziua de 26 martie, ora 13.00, în urma activităţilor desfăşurate, poliţişti din cadrul Biroului de Proximitate l-au depistat, pe raza municipiului, pe un constănţean, în vârstă de 41 de ani. Pe numele acestuia a fost emis, la data de 22 mai 2017, un mandat european de arestare. La data de 26 februarie 2016, Judecătoria Hârşova a emis pe numele bărbatului un mandat de executare a unei pedepse de 2 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Acum, bărbatul a fost săltat de poliţişti şi încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

La rândul lor, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Tudor Vladimirescu împreună cu cei ai Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au depistat, pe raza localităţii Scorţaru Vechi pe un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din comuna Gropeni. Pe numele acestuia Judecătoria Braila a emis, la data de 19 martie, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 6 luni pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe. În fapt, la data de 20 iulie 2014, acesta i-a aplicat unui bărbat multiple lovituri cu un băţ. Bărbatul au fost încarcerat de poliţişti tot în Penitenciarul Galaţi.
Categorie articol: 

Comentarii