Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Constănţean căutat în apele Dunării, la Stoieneşti, în Insula Mare

• bărbatul ar fi intrat în apă cu gândul de a traversa fluviul înotând de la un mal la celălalt • la un moment dat, acesta a fost atras de curenţii puternici şi nu a mai fost văzut de cei care-l însoţeau

 

Un constănţean în vârstă de 35 ani este căutat de lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, în fluviul Dunărea, încă de duminică. Din primele informaţii, se pare că bărbatul se afla cu familia în judeţul nostru, în zona localităţii Stoieneşti din Insula Mare a Brăilei. Acesta ar fi vrut să traverseze braţul Măcin înotând, însă aproape de malul celălalt, a simţit că nu mai poate continua. Cei care-l însoţeau au intrat în apă cu o saltea pneumatică pentru a-l scoate, dar n-au reuşit să ajungă la timp. Bărbatul a fost tras de curenţi şi înghiţit de fluviu.

Duminică, în jurul orei prânzului, a fost dată alarma, iar de atunci pompierii îl caută pe constănţean. Luni dimineaţă, au sosit şi scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Ugenţă al judeţului Bacău, pentru a-i ajuta pe colegii brăileni. Ieri, la ora închiderii ediţiei, căutările continuau.
Categorie articol: 

Comentarii