Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Consilierul municipal PSD Florin Dumitru, cel mai afectat de incendiul din TUG

• se pare că incendiul de vineri ar fi pornit de la standul cu pufuleţi al acestuia, iar pagubele s-ar ridica la circa 8.000 lei • deşi, iniţial, mai mulţi martori au anunţat o explozie semnificativă, urmată de un incendiu de proporţii, ulterior s-a dovedit că flăcările au fost lichidate imediat, iar în complex s-a extins fumul, şi nu incendiul

 

Vineri dimineaţă, un incendiu a izbucnit la TUG Center, afectând standurile mai multor comercianţi, printre aceştia numărându-se şi Florin Dumitru, consilier municipal PSD. Din fericire, flăcările nu au fost atât de puternice, iar pompierii, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, au lichidat imediat focul. Jandarmii şi poliţiştii au evacuat oamenii care erau la acea oră în complex, astfel că nu au existat victime, ci doar pagube materiale.

Cel mai afectat stand pare a fi cel al consilierului municipal PSD, Florin Dumitru, unde mai multe baxuri cu pufuleţi au fost cuprinse de flăcări. Contactat telefonic de reporterii “Obiectiv - Vocea Brăilei”, comerciantul nu a dorit să facă declaraţii, spunând că are treabă pentru câteva zile de acum încolo, pentru renovarea şi reamenajarea standului. Nici despre pagube nu a spus prea multe, în afara faptului că, în cazul lui, ar fi vorba despre vreo 7-8.000 lei, bani investiţi în marfă, recent.

Imediat după izbucnirea incendiului, mai mulţi martori au sunat la redacţie şi au anunţat că întreg complexul a luat foc. “A explodat şi este afectat jumătate de en-gross! Au urcat pompierii, au spart geamurile acolo. A fost o explozie la o instalaţie electrică. Suntem cu toţii speriaţi, e jale mare! Un en-gross întreg a luat foc”, ne-a spus o persoană care a susţinut că are stand în complex, speriată de cele întâmplate. Ulterior, au apărut comentarii că nu întreaga clădire a fost afectată, iar activitatea în TUG s-ar fi reluat la scurt timp după ce pompierii au lichidat incendiul.

De la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ni s-a transmis că au ars pungi PVC în care erau ambalaţi pufuleţi şi că nu s-au înregistrat victime. Urmează să fie stabilită cauza probabilă a izbucnirii incendiului, dar şi pagubele produse de flăcări.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii