Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Conservatorii braileni au primit vizita a doi colegi senatori

Conservatorii braileni au primit, simbata, vizita a doi dintre senatorii PC. Sabin Cutas si Gavrila Vasilescu au vorbit colegilor de partid braileni despre pregatirea pentru alegerile parlamentare care vor avea loc in luna mai. Asa cum ne-a informat purtatorul de cuvint al PC Braila, Cristi Boala, cei doi senatori, alaturi de conducerea filialei brailene, s-au aratat de parere ca PC va realiza un scor de 7% la aceste alegeri, ceea ce ar da posibilitatea partidului de a avea doi parlamentari in Parlamentul Europei.
"Filiala Braila a Partidului Conservator l-a propus pe profesorul Tudorel Joghiu, pentru lista de candidati ai PC la alegerile europarlamentare, lista pe care va figura si senatorul Cutas. Dupa o saptamina de la demararea campaniei de stringere de semnaturi pentru sustinerea listei de candidati ai PC la alegerile europarlamentare, PC Braila a reusit sa stringa peste 1.200 de semnaturi, pina la 10 martie propunindu-si sa adune peste 9.000 de semnaturi din Braila, de la membrii si simpatizantii partidului. Totodata senatorul Sabin Cutas a promis ca va reveni la Braila cu placere, el fiind pe jumatate brailean, fiind dispus chiar sa acorde audiente o data pe luna cetatenilor braileni", a mai completat Cristi Boala.
La rindul sau, presedintele PC Braila, Gheorghi Obreja, s-a aratat de parere ca scorul propus e realizabil si ca organizatia pe care o conduce se va situa peste media pe tara.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii