Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Conpet Cireşu se pregăteşte pe stadionul "Ştefan Vrăbioru"

După ce vinerea trecută s-au reîntâlnit pentru prima dată la Cireşu, la începutul acestei săptămâni jucătorii nou promovatei Conpet Cireşu au demarat antrenamentele pe stadionul "Ştefan Vrăbioru".
Antrenorul care a promovat echipa în Liga a III-a, Ionel Ivan, are pe agenda sa, pentru perioada aceasta, un program de pregătire în care principala temă este readaptarea organismului la efort.
Abia de pe 1 august jucătorii vor efectua un stagiu centralizat de pregătire într-o zonă montană.
La antrenamentele din această săptămână participă şi patru jucători sosiţi în probe, Ionuţ Huţu şi Alberto Gagu de la Atletic Brăila, Marius Barbu de la Victoria Traian şi Stoian de la Recolta Tufeşti.
La sfârşitul acestei săptămâni Conpet Cireşu va susţine şi primul amical, obiectivul antrenorului Ionel Ivan fiind acela de a vedea cine face faţă şi cine nu rigorilor Ligii a III-a.
"Va fi un sezon foarte dificil, pentru că exigenţele în Liga a III-a sunt altele. În primul rând va trebui să ne pregătim foarte bine şi să ne alcătuim un lot de jucători care să facă faţă acestui eşalon, pentru că nu vrem să ne facem de râs. Trebuie să transferăm trei patru fotbalişti cu experienţă", a declarat antrenorul Ionel Ivan.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii