Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Conflict spontan într-un bar de pe Griviţei

După ce au consumat băuturi alcoolice într-un cafe-bar de pe strada Griviţa, doi brăileni s-au luat la ceartă, iar unul a aruncat cu o halbă de bere asupra celuilalt. Halba a căzut pe sol şi s-a spart, iar cioburile l-au rănit în zona abdomenului pe bărbat.
În ziua de vineri, la orele 12.30, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului a fost sesizat, prin 112, de către un brăilean, cu privire la faptul că pe strada Roşiorilor se afla un bărbat care sângera abundent în zona abdominală. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, care au identificat un brăilean de 64 de ani şi altul de 67 de ani, rezident în municipiul Brăila. În urma efectuării controlului corporal sumar, asupra acestuia din urmă, într-o borsetă, au fost găsite un briceag cu lungimea totală de 16 cm şi un spray iritant-lacrimogen. Cercetările desfăşurate în cauză au stabilit că, în timp ce consumau băuturi alcoolice într-un cafe-bar, între cei doi a avut loc un conflict verbal izbucnit spontan. Ulterior, bărbatul de 67 de ani a aruncat în direcţia celuilalt cu o halbă care a căzut pe sol şi s-a spart, unele cioburi lovindu-l pe acesta în zona abdomenului.
"Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, unde a primit îngrijiri medicale şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Medicul legist a concluzionat preliminar că bărbatul a suferit leziuni care necesită pentru vindecare un număr de 8-10 zile de îngrijiri medicale. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi port fără drept de armă albă", a precizat inspector Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii