Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Condamnat pentru o tâlhărie comisă în Italia

un bărbat de 34 de ani care avea emis mandat de executare a pedepsei de 7 ani şi 4 luni închisoare de Curtea de Apel Galaţi a fost săltat de “mascaţi” • după cum se arată pe site-ul instanţei, cel căutat este Dumitrescu Vasilică, acesta fiind urmărit la nivel naţional şi internaţional încă din luna aprilie 

 

Urmărit la nivel naţional şi internaţional, un brăilean condamnat pentru o tâlhărie comisă în Italia a ajuns acum în Penitenciar. Este vorba despre un bărbat de 34 de ani, căutat încă din primăvara acestui an.

În cursul zilei de 7 octombrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat pe raza municipiului pe bărbatul care avea emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Încă din data de 5 aprilie 2019, Curtea de Apel Galaţi a emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 7 ani, 4 luni şi 6 zile pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. “În fapt, în perioada 2005-2006, în timp ce se afla pe teritoriul Italiei, acesta, împreună cu alţi bărbaţi, le-au sustras unor persoane, prin folosirea de violenţe, trei telefoane mobile, suma de 900 de euro, un lanţ de aur şi un autoturism”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

După cum se arată pe site-ul instanţei, brăileanul în cauză este Dumitrescu Vasilică, el fiind acum încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii