Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concursurile pentru posturile de conducere din Teatrul "Maria Filotti", aminate de mai multe ori

Concursurile pentru posturile de director general si director artistic s-a aminat pina acum de mai multe ori, spre nemultumirea celor care s-au inscris la concursuri. Prima data trebuia sa se desfasoare la inceputul lunii mai, insa, din cauza agendei foarte incarcate a reprezentantilor Ministerului Culturii si ai UNITER, care trebuia in acele zile sa onoreze si un festival de teatru, concursurile s-au aminat pentru data de 22 mai. Din acelasi motiv, agenda foarte incarcata a membrilor comisiei de examinare care reprezentau Ministerul Culturii si UNITER, s-a aminat din nou concursul. Viceprimarul Lucian Tilea a spus, ieri, ca dosarele celor care s-au inscris la concursuri sint gata sa fie evaluate si spera ca saptamina viitoare cei doi reprezentanti ai institutiilor centrale amintite sa vina la Braila si sa se fixeze si data interviului candidatilor.
Pentru postul de director general s-au inscris la concurs actualul director, Veronica Dobrin, si actualul director artistic, actrita Liliana Ghita. Pentru postul de director artistic s-au inscris doi regizori, Radu Nichifor si Sorin Militaru, si actorul George Toropoc. Din comisia de examinare a condidatilor fac parte: reprezentantul
Ministerului Culturii - Oana Popescu de la Directia Teatrelor,
reprezentantul Directiei pentru Cultura Braila - drd. Ana Harapescu,
un reprezentant al Primariei, juristul Sorina Bosoanca, director al
Directiei Administratiei Publice Locale si un reprezentant al UNITER. Presedintele comisiei este viceprimarul Lucian Tilea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii