Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concursul "Porcul Ghita si fratii lui" a facut fericiti trei braileni

Doi dintre cistigatorii concursului "Porcul Ghita si fratii lui" s-au prezentat, ieri, la sediul redactiei noastre pentru a-si ridica premiile in valoare de 500 lei fiecare.
Serbana Decu (68 de ani), pensionara, este una dintre cistigatoare. Ea ne-a declarat ca a participat la mai toate concursurile organizate de cotidianul nostru, dar este singura data cind a cistigat. "E o mare bucurie pentru mine, acesti bani sint bineveniti, mai ales acum, de sarbatori. Imi place foarte mult ca ne tineti la curent cu tot ce e nou in orasul asta, dar nu-mi place ca e asa un haos la Primarie. Sint totusi niste oameni care ar trebui sa ne reprezinte si ei ce fac?" ne-a declarat aceasta.
Cel de-al doilea cistigator, si anume Nita Balaban (64 ani), este pensionara si din cauza unei operatii care a imobilizat-o la pat nu a putut veni personal sa ridice premiul asa ca acesta a fost ridicat de cumnatul acesteia. "I-ati facut o mare bucurie, mai ales ca are o pensie foarte mica si cum sarbatorile bat la usa acest premiu este mai mult decit binevenit", ne-a declarat acesta.
Cel de-al treilea premiu apartine Julietei Maria Banica (35 de ani), casnica, pe care am contactat-o pe parcursul intregii zile de ieri, dar a fost de negasit. Pe aceasta cale facem un apel catre aceasta ca este asteptata sa ridice premiul de la sediul redactiei noastre.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii