Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concursul Judeţean de Machete şi-a desemnat câştigătorii

• competiţia a avut loc marţi, 12 iunie, în localitatea Stăncuţa

 

Marţi, 12 iunie 2018, în localitatea Stăncuţa din judeţul Brăila s-a desfăşurat Concursul Judeţean de Machete, anul acesta având ca temă “Peisajul de pe strada mea”. Manifestarea a fost organizată de Inspectoratul Şcolar Brăila, Asociaţia “ARIN” şi Agenţia pentru Protecţia Mediului cu ocazia Zilei Mediului, care se sărbătoreşte în fiecare an la 5 iunie şi a reunit 8 echipe de elevi din clasele a V-a şi a VI-a de la şcolile gimnaziale din municipiu şi judeţ.

Pentru realizarea machetelor, participanţii la concurs au folosit tehnici şi materiale variate, iar în timpul pe care l-a avut la dispoziţie fiecare grup, însemnând 5-7 minute, au descris proiectele prin prezentări clare, concise, cu argumentaţii concise. Luând în calcul toate criteriile de evaluare, juriul a stabilit  echipele câştigătoare, care au primit premii şi menţiuni.

Astfel, pentru elevii de clasa a V-a, Premiul l a fost cucerit de echipajul “Micii Creativi”, de la Şcoala Gimnazială “Mihu Dragomir” din Brăila; Premiul al ll-lea -grupul “Inimoşii”, de la Şcoala Gimnazială Cuza Vodă, comuna Stăncuţa, iar pe locul lll s-au situat elevii din grupul “Rolenda”, de la  Şcoala Gimnazială “Mihu Dragomir”.

La categoria-clasa a VI-a, Premiul l a fost ocupat de echipajul “Micii Curajoşi” , de la Liceul “Dumitru Panaitescu Perpessicius” Brăila, pe locul al doilea s-a situat “Micul Feudal”, însemnând doar un elev, de la Colegiul Naţional “Gheorghe Munteanu Murgoci”, premiul al lll-lea l-au obţinut “Micii Arhitecţi”, de la Şcoala Gimnazială “Aurel Vlaicu” Brăila, iar menţiunile au ajuns la copiii de la grupul “Micii ecologişti”, de la Şcoala “Mihai Viteazul” din Brăila şi la grupul “Yellow Squad”, de la Şcoala gimnazială din comuna Stăncuţa.

La finalul competiţiei, organizatorii au oferit tuturor participanţilor o plimbare pe malul Dunării, într-un loc de poveste, la Casa Pescarilor. 

 
Categorie articol: 

Comentarii