Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CONCURS! Obiectiv - Vocea Brăilei şi BestMusic te trimit la concertul Nicu Alifantis & ZAN de la Hard Rock Cafe

* concertul are loc pe 13 noiembrie, la ora 21.30 * intră în concurs şi ai şansa de a câştiga o invitaţie dublă

 

 

Nicu Alifantis și trupa ZAN revin la Hard Rock Cafe cu un concert ce va avea loc pe 13 noiembrie 2019, de la ora 21:30. Nicu Alifantis a debutat în muzică la 19 ani la Teatrul "Maria Filotti" din Brăila, orașul său natal, al cărui cetățean de onoare este din 2017, iar în cei peste 45 de ani de activitate a semnat muzică pentru 118 spectacole de teatru, în regia celor mai importanți regizori ai teatrului românesc. În paralel cu activitatea din teatru și-a desfășurat și activitatea concertistică, fiind autorul unora dintre cele mai emoționante cântece scrise pe versuri ale poeților români clasici și contemporani.

Înființată în 1995 ca trupă de studio pentru înregistrarea albumului "Voiaj", devine în 1996, după înregistrarea albumului "Nichita", o trupă de proiecte. Prima apariție pe scenă are loc în iulie 1996 la Festivalul de Artă Medievală de la Sighișoara, cu recitalul "Chanson pour mon amour". Acest festival face ca trupa să capete un nume: ZAN.

Formula de mare succes ce va concerta pe scena din Hard Rock Cafe îi include pe:

Nicu Alifantis – voce, chitară, ukulele, acordeon, lăută, cobză, percuții;

Virgil Popescu – bass, backing vocal;

Sorin Voinea – clape, backing vocal;

Răzvan Mirică – chitare, sitar, backing vocal;

Relu Bițulescu – tobe.

 

Câştigă o invitaţie dublă la concert!

 

Obiectiv-Vocea Brăilei” și BestMusic vă trimite la concertul Nicu Alifantis&ZAN de pe 13 noiembrie de la Hard Rock Cafe din Bucureşti! Pentru a participa la concurs trebuie să răspundeţi la întrebarea: „În ce an a devenit Nicu Alifantis cetăţean de onoare al Brăilei”

Cum te înscrii? SIMPLU. Trimite până marţi, ora 17.00, un email cu numele tău, vârsta, numărul de telefon și răspunsul la întrebare, la adresa: redactie@obiectivbr.ro cu titlul: CONCURS Nicu Alifantis. Şi gata!Ai șansa să îl vezi pe artist live la Hard Rock Cafe.

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți cu ajutorul Random.org.

Mult succes!

 

Mai multe detalii despre concert

 

Biletele la concertul Nicu Alifantis&ZAN se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în magazinele Flanco, Diverta, Cărtureşti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet şi pe terminalele Selfpay. Online, puteţi plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară. Biletele sunt disponibile la următoarele preţuri:

VIP (loc la masă în fața scenei) - 109 lei

Acces General (loc la masă în sală) - 89 lei

Fără loc (în picioare) - 89 lei

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32.
Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.
Categorie articol: 

Comentarii