Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concurentii de la "Transcarpatic Rally Romania 2006" ajung astazi la Braila

Astazi, in jurul orei 17.30, concurentii editiei a VI-a a competitiei "Transcarpatic Rally Romania 2006" ajung la Braila, in fata Hotelului Traian. Concursul este rezervat claselor moto/ ATV/ auto/ camioane si este cunoscut ca una dintre cele mai lungi competitii de acest gen care se desfasoara in Europa.
Pe linga participantii din Romania, la editia din acest an s-au inscris si sportivi din Italia, Franta si Ungaria, care vor avea de parcurs un traseu de 2.100 km, din care 1.500 km reprezinta lungimea probelor speciale care se desfasoara pe drumuri nemodernizate si inchise circulatiei publice (drumuri forestiere, agricole etc.). Startul competitiei a fost dat in ziua de 21 august, la Satu Mare si a continuat pe traseul Bistrita, Odorheiu Secuiesc, Predeal si Braila. Concurentii isi vor petrece noaptea de vineri la Braila urmind ca, in dimineata zilei de simbata, sa traverseze Dunarea cu bacul si sa se indrepte spre Mamaia, punctul final al raliului.

Adrenalina si antidrog

Agentia Nationala Antidrog s-a implicat in organizarea acestei competitii si in fiecare oras-statie de pe parcursul traseului au fost amenajate puncte de informare cu materiale specifice. Un astfel de spatiu va amenaja in fata Hotelului Traian si Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog (CPECA) Braila. "Astfel de competitii urmaresc asocierea imaginii cu dinamismul, sportul si adrenalina. Printre obiectivele pe care le urmarim se numara incurajarea talentelor tinerei generatii, educarea populatiei, reorientarea tinerilor catre o noua modalitate de consumare a energiei, atragerea de noi simpatizanti si fidelizarea celor existenti", ne-a precizat Elena Nechifor, coordonatorul CPECA Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii