Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concurenta acerba la faza judeteana a olimpiadei de biologie

Pentru faza nationala a olimpiadei de biologie, care se va desfasura in vacanta de primavara la Alba Iulia, judetul Braila are repartizate patru locuri, cite unul pentru fiecare clasa, iar concurenta a fost mare.
La clasa a IX-a, pe primul loc s-au situat elevii Alexandru Mihalcea de la Colegiul "Murgoci" si Vasile Rata de la Colegiul "Balcescu", ambii cu 85 de puncte. Pe locul II a fost Tatiana Floricica de la "Balcescu" - 83 de puncte si pe locul III Tabita Necula de la "Murgoci" - 74 de puncte. Pentru departajarea celor doi elevi de pe primul loc, in vederea participarii la faza nationala a olimpiadei, s-a organizat o proba de baraj la Liceul "Cerna", in urma careia s-a calificat Alexandru Mihalcea de la "Murgoci".
La clasa a X-a pe primul loc s-a situat Roxana Butnaru - 79, pe locul II a fost Lorena Barbat - 78, iar pe locul III Ruxandra Dosuleanu - 72. Toate trei sint eleve ale Colegiului National "Nicolae Balcescu".
Pe primul loc la clasa a XI-a s-a situat eleva Nicoleta Cimpoiasu - 84 de la "Murgoci", locul II l-a obtinut Alexandra Dima - 66 de la Grupul Scolar "Edmond Nicolau", iar pe locul III este Mihaela Sandu - 56 de la "Murgoci".
Pe primele trei locuri la clasa a XII-au fost: Alexandru Gheorghiu - 91, Liliana Ciurea - 78, ambii de la "Balcescu" si Veronica Fratila - 77 de la "Murgoci". S-au acordat mentiuni tuturor participantilor care au resuit sa obtina peste 50 de puncte, cu exceptia celor de la clasa a XI-a pentru ca nu au fost punctaje peste 50.
Elevii calificati la faza nationala sint pregatiti de profesoarele Maria Ionescu - clasele a X-a si a XII-a, Colegiul "N. Balcescu" si de Mimi Iosif - clasele a IX-a si a XI-a, Colegiul "Gh.M.Murgoci".
Categorie articol: 

Comentarii