Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concertul Amy Winehouse de la Bucureşti a fost anulat

Posesorii biletelor la concertul artistei îşi pot recupera contravaloarea lor începând de luni, 27 iunie, pâna la 15 august, inclusiv. Concertul de la Bucureşti ar fi fost primul susţinut în România de celebra cântăreaţă.
Amy Winehouse se luptă în continuare cu dependenţa de alcool, iar managerul ei este convins că artista trebuie să se întoarcă în centrul de reabilitare. Ieşirea temporară din showbiz ar putea dura câţiva ani, potrivit unor surse apropiate artistei, citate de presa britanică.
Anularea întregului turneu vine după ce Winehouse a fost huiduită la Belgrad, unde a apărut pe scenă prea beată pentru a putea cânta. Ulterior acestui incident, cântăreaţa şi-a anulat următoarele două spectacole, programate la Istanbul şi Atena.
În vârstă de 27 de ani, cântăreaţa se luptă de câţiva ani cu alcoolismul. Presa britanică a relatat că, înainte de ultima internare, Winehouse a fost văzută cumpărându-şi o sticlă de vodcă pe drumul spre centrul de reabilitare. Medicii ar fi avertizat-o că, dacă nu se lasă de băutură, va muri.
Amy Winehouse este considerată una dintre cele mai valoroase voci contemporane. Celebrul producător american Quincy Jones spunea despre ea că este atât de talentată de parcă vine de altă planetă.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii