Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concert extraordinar al militarilor americani

Pe scena Casei Tineretului are loc duminica, incepind de la ora 18.00, un concert extraordinar sustinut de Orchestra Fortelor Aeriene ale Statelor Unite Stationate in Europa.
Spectacolul se desfasoara sub bagheta dirijorului Jeffrey B. Warner - comandant, maior. Participa sergentii Meredith Healy, solist eufoniu, Amy Lukens, solist vocal si Andre Rascoe, solist vocal.
Orchestra Fortelor Aeriene sprijina misiunea globala de razboi si de pace a Fortelor Aeriene prin conservarea patrimoniului national, oferind programe muzicale de calitate si servicii militare.
Orchestra Fortelor Aeriene ale Statelor Unite Stationate in Europa reuneste 45 de membri si este alcatuita din mai multe ansambluri, incluzind Orchestra de concerte, Ansamblul de jazz Check Six, trupa de rock Touch'n Go, Orchestra de ceremonii, Orchestra de mars, Fanfara, Orchestra de suflatori, formatii de protocol. Cu un amplu program itinerant, care permite sustinerea de concerte in multe tari, ansamblurile care compun formatia sustin peste 300 de spectacole in fiecare an. Pe linga concertele live, Orchestra se face cunoscuta si prin difuzari internationale la radio si televiziune si prin inregistrari care aduc muzica Americii milioanelor de oameni de pe intreg continentul.
Evenimentul este organizat de Consiliul Judetean Braila si Centrul de Creatie. rchestra de suflatori, formatii de protocol.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii