Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concert de Crăciun

• evenimentul are loc la biserica baptistă “Sf. Treime” de pe strada Belvedere nr. 14 • conferenţiază Lucian Bălănescu, fost antreprenor IT, pasionat de filosofie, teologie şi public speaking • corul de copii al bisericii va prezenta un concert de colinde în Ajunul Crăciunului

 

Creştinii de toate confesiunile din Brăila se pregătesc să-L întâmpine cum se cuvine pe Iisus Hristos, Pruncul Cel Născut în Bethleem, în urmă cu mai bine de două milenii.

Astfel, în ziua de sâmbătă, 14 decembrie 2019, începând cu ora 18.00, lăcaşul de închinare al bisericii creştine baptiste “Sfânta Treime”, de pe strada Belvedere nr. 14, va găzdui un concert de Crăciun dedicat cu precădere tinerilor (şi nu numai) din Brăila. Intrarea la concert este liberă. Colindele vor fi interpretate de un grup de tineri din Bucureşti, iar pastorul Lucian Bălănescu va rosti un mesaj legat de semnificaţia întrupării Domnului nostru Iisus Hristos în istoria omenirii. Lucian Bălănescu a fost antreprenor în domeniul IT. Este pasionat de filozofie, teologie şi public speaking. Este, de asemenea, coordonatorul unei lucrări de mare impact în rândul studenţilor din Bucureşti, iar în prezent slujeşte ca păstor la biserica baptistă “Bunavestire” din Bucureşti.

A doua zi, duminică, 15 decembrie 2019, pastorul Vasile Taloş de la aceeaşi biserică din Bucureşti va transmite un mesaj biblic care vine în întâmpinarea provocărilor vieţii de zi cu zi, oferindu-le creştinilor o perspectivă eternă asupra existenţei. Sunt aşteptaţi toţi cei care sunt în căutarea liniştii sufleteşti şi a bucuriei vieţii veşnice, proclamate de Sfânta Scriptură.

De asemenea, cu ocazia sărbătorilor prilejuite de Naşterea Domnului Iisus Hristos, corul de copii al bisericii creştine baptiste “Sfânta Treime” va prezenta un concert pe data de 24 decembrie 2019, la ora 17.00, pentru a ne aminti de Ajunul Naşterii Mântuitorului nostru, Iisus Hristos. Nu în ultimul rând, în ziua de Crăciun, 25 decembrie 2019, de la 9.30, corul bisericii “Sfânta Treime” va aduce laude Pruncului Iisus prin colinde româneşti şi din repertoriul internaţional, iar pastorul bisericii, Iosua Faur, va rosti o meditaţie biblică din Evanghelia după Luca, cap. 2 (1-20) cu titlul “Un Dumnezeu mare pentru oameni mici”.




Categorie articol: 

Comentarii