Mergi la conţinutul principal

COMUNICAT DE PRESA: Finalizarea proiectului „Achiziție de utilaje la S.C. TRILENIUM S.R.L.”

Data: 03 Iulie 2023

Finalizarea proiectului „Achiziție de utilaje la S.C. TRILENIUM S.R.L.”

S.C. TRILENIUM S.R.L., în calitate de Beneficiar, a implementat proiectul „Achiziție de utilaje la

S.C. TRILENIUM S.R.L.”, cod MySMIS 132412, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 – “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri” în baza contractului de finanţare nr. 6524 din 04.03.2021.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei în calitate de Autoritate de Management și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.399.787,48 lei, iar valoarea sumei nerambursabile este de 936.946,60 lei, din care 796.404,60 lei reprezintă contribuția eligibilă nerambusabilă din FEDR (68,42%) și 140.542,00 lei reprezintă contribuția eligibilă nerambusabilă din bugetul național (12,08%).

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea TRILENIUM S.R.L. în termen de 12 luni de la semnarea contractului de finanțare astfel încât aceasta să poată activa pe piața lucrărilor de construcție rezidențiale și nerezidențiale.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

Obiectiv specific 1: Creșterea cifrei de afaceri a S.C. Trilenium S.R.L. cu peste 10 %, ajungând la venituri de cel puțin 0,6 milioane lei exclusiv din activități din sfera lucrărilor de construcții rezidențiale și nerezidențiale în termen de 12 luni de la finalizarea implementării proiectului.

Obiectiv specific 2: Dezvoltarea resursei umane existente la nivelul Trilenium S.R.L. în termen de 15 luni de la semnarea contractului de finanțare pentru a putea activa cu succes pe piața lucrărilor de construcții rezidențiale și nerezidențiale.

Obiectiv specific 3: Creșterea contribuției Trilenium S.R.L. la protecția mediului înconjurător în

termen de 36 de luni de la finalizarea contractului de finanțare.

Rezultatele proiectului au fost atinse: 1. Achiziția unor utilaje specifice domeniului Lucrărilor de construții rezidențiale și nerezidențiale: -Încărcător multifuncțional și stivuitor;

1. Crearea a 5 locuri de muncă din care unul destinat unei persoane defavorizate.

2. Achiziția de echipamente realizate după cele mai noi norme referitoare la protecția mediului înconjurător: - Încărcător multifucțional și stivuitor care înglobează tehnologii de eficientizare a consumului;

- Panou fotovoltaic mobil – prin care se introduc soluții de energie regenerabilă în activitatea societății.

Impactul semnificativ al proiectului a fost atins prin angajarea unui număr de 5 persoane, din care una încadrată într-o categorie defavorizată (vârstă peste 50 de ani), așa cum prevede contractul de finanțare. Prin implementarea proiectului, compania a reușit să își clădească un renume regional prin oferirea de servicii competitive pe piață. Societatea vine în întâmpinarea clienților săi cu servicii competitive, și nu în ultimul rând, cu o echipă ce asigură satisfacerea celor mai exigente cerințe.

Informaţii suplimentare se pot obţine la: Gaură Florina Lenuța - Administrator, telefon: 0729.988.278, E-mail: sctrileniumsrl@gmail.com.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European

de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda