Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Comisia de Disciplină l-a amendat pe instructorul Valerică Enache cu 150 lei

• sancţiunea a venit după ce oficialul echipei Dinamic Unirea a scos jucătorii din teren, în minutul 85, la scorul de 7-3 pentru Voinţa Racoviţa

 

La începutul acestei săptămâni Comisia de Disciplină din cadrul AJF Brăila a avut de analizat un singur caz de indisciplină. Mai precis, este vorba despre un incident produs în finalul meciului dintre Voinţa Racoviţa şi Dinamic Unirea, partidă contând pentru etapa a 26-a a Ligii a V-a.

Ce s-a întâmplat de fapt. În minutul 85, echipa gazdă a marcat cel de-al şaptelea gol şi conducea cu 7-3, iar imediat după primirea golului instructorul echipei Dinamic Unirea, Valerică Enache a retras echipa de pe teren. Un lucru curios ţinând cont de faptul că până în acel moment niciun reprezentant al oaspeţilor nu a avut nimic de comentat la adresa brigăzii de arbitraj, aspect evidenţiat şi de observatorul meciului.

Comisia de Disciplină a discutat cu obsevatorul partidei, nimeni altul decât fostul mare fotbalist brăilean Gheorghe Negoiţă, fost arbitru de Liga I, precum şi cu alte persoane prezente la teren şi a decis ca rezultatul partidei să fie cel înregistrat în minutul 85, 7-3, pentru Voinţa Racoviţa. Aceeaşi comisie i-a aplicat o amendă de 150 lei instructorului Valerică Enache pentru că i-a instigat pe jucători să părăsească suprafaţa de joc, înainte de fluierul final al partidei.
Categorie articol: 

Comentarii