Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Comisia de Apel a FRF a respins apelul inaintat de Farul in "cazul nocturna"

Comisia de Apel a FRF a respins, marti, apelul inaintat de clubul Farul Constanta, care cerea sa cistige la masa verde partida cu Poli Iasi, contind pentru etapa a V-a a Ligii I, deoarece nocturna de la stadionul iesean nu a functionat, transmite corespondentul MEDIAFAX..
"Nu am avut emotii pentru ca decizia luata de Comisia de Disciplina a fost data pe baza regulamentelor. S-a luat decizia corecta, reprogramarea meciului. Era clar ca arbitrul Istvan Kovacs a gresit atunci cind a fluierat sfirsitul meciului dupa 32 de minute si nu a asteptat o ora, asa cum spune regulamentul", a declarat presedintele clubului iesean, Sorin Boca.
Oficialul iesean a mentionat ca trebuie sa mai astepte 21 de zile pentru a cere LPF reprogramarea meciului, deoarece Farul Constanta mai are o cale de atac la decizia Comisiei de Apel. "Farul mai are la dispozitie o cale de atac in acest caz pina la stabilirea unei sentinte definitive si irevocabile. Ei pot face recurs in termen de 21 de zile la CAF sau la TAS. Astfel sintem nevoiti sa mai asteptam pina sa facem o cerere la Liga Profesionista de Fotbal pentru reprogramarea partidei", a completat Boca.
Meciul Poli Iasi - Farul Constanta, din etapa a V-a a Ligii I, nu s-a mai disputat la data stabilita din cauza unor probleme la instalatia de nocturna a stadionului Emil Alexandrescu. Arbitrul intilnirii, Istvan Kovacs, a trimis jucatorii la vestiare dupa 32 de minute de asteptare si dupa alte 13 minute s-a anuntat, la statia de amplificare, ca meciul nu va mai avea loc. Comisia de Disciplina a FRF a judecat cazul si a decis ca meciul Poli Iasi - Farul Constanta sa se rejoace la o data ce va fi stabilita ulterior, deoarece nu se indeplineau conditiile necesare pentru a aplica gruparii gazda sanctiunea prevazuta la articolele 14, litera g, si 34, ambele din Regulamentul Disciplinar, respectiv, pierderea jocului cu scorul de 0-3 (forfait).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii