Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Coman spune ca nu are nevoie de o marire de salariu

Portarul Danut Coman a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca este multumit salariul pe care il are in momentul de fata si ca nu are nevoie de o marire de contract din partea principalul actionar al gruparii giulestene, George Copos.
Actionarul majoritar anuntase, marti, ca Danut Coman se afla printre primii jucatori carora le va majora contractele in perioada urmatoare.
"Oricum, dupa rezultatele pe care le-am obtinut anul trecut e normal sa se majoreze contractele intregului lot de jucatori", a spus Coman, precizind ca isi doreste ca George Copos sa fie mereu alaturi de jucatori, asa cum s-a intimplat in ultimele saptamini.
In ceea ce priveste demisia presedintelui executiv Dinu Gheorghe, portarul a mentionat ca jucatorilor le este foarte greu "sufleteste" fara acesta. "Sufleteste este foarte greu fara dinsul pentru ca in afara de faptul ca era presedintele clubului era si prietenul nostru. Personal, imi doresc foarte mult sa revina daca se poate. Oricum, noi ne dorim sa vina in continuare la meciuri", a explicat portarul echipei giulestene.
Coman a spus ca asteapta din partea conducerii clubului ca stadionul Giulesti sa fie refacut cit mai repede. "Ne dorim foarte mult sa beneficiem de investitia domnului Copos in stadion. Speram sa se realizeze cit mai repede si sa avem cit mai multi suporteri la meci", a adaugat Coman.
Portarul a explicat ca dupa meciul echipei nationale a Romaniei cu Belarus, in timpul caruia suporterii l-au bombardat cu pietre, nu isi mai doreste sa mai evolueze pe stadionul "Steaua". "Eu n-am spus ca nu voi mai juca in Ghencea, ci doar ca nu imi doresc sa mai evoluez acolo. Ar fi ultimul stadion pe care as vrea sa joc un meci de fotbal. Dar alegerea stadionului nu depinde de mine", a mentionat jucatorul rapidist.
Intrebat daca presedintele FRF Mircea Sandu decide cistigatoarea titlului in Romania, Coman a raspuns: "Nu cred ca joaca domnul Mircea Sandu pe teren. Tot jucatorii decid campioana. Pentru Rapid este acum mult mai greu sa revenim in campionat si sa recuperam punctele care ne despart de lider. Cit mai sint sanse teoretice noi ne vom lupta, dar va fi foarte greu".
Danut Coman sustine ca pentru jucatorii rapidisti va fi foarte greu sa evolueze, joi, in partida cu Gloria Bistrita, din cadrul etapei a XI-a a Ligii I, fara spectatori. "Noi depindem foarte mult de ajutorul suporterilor, dar speram sa cistigam, iar la urmatorul meci sa ii avem din nou alaturi", a afirmat Coman.
Mijlocasul Artavazd Karamyan a declarat, miercuri, ca nu si-a prelungit deocamdata contractul cu FC Rapid, care expira peste aproximativ doua luni.
"Inca n-am semnat. Eu am oferte si de la alte cluburi, dar nu pot sa spun de la cine. Nu ma gindesc sa plec, mi-as dori sa continui aici, dar trebuie sa vorbesc cu domnul Copos sa vedem daca ne intelegem, daca nu... Daca vor fi oferte de la alte echipe din Romania trebuie sa ma gindesc, pentru ca eu sint jucator profesionist si e ceva normal", a adaugat Karamyan.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii