Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Comagrim Dudeşti a câştigat ediţia a 23-a a Cupei de vară la fotbal

La ediţia a 23-a a Cupei de vară la fotbal, manifestare sportivă inclusă de Primăria Ciocile în calendarul Târgului de vară, au participat patru echipe: Comagrim Dudeşti, Recolta Ciocile, ISU Galaţi şi Şoimii Brăila, iar învingătoare a fost echipa din Dudeşti. Comagrim a câştigat la loviturile de departajare finala mare susţinută cu Şoimii Brăila. Meciurile au fost arbitrate de Gică Nistor, Nicuşor Bratosin şi Andrei Crăciun, însă la această manifestare sportivă a fost prezent şi Marin Petrescu, preşedintele de onoare al AJF.
La finalul competiţiei primarul comunei Ciocile, Costică Marchidanu le-a oferit echipelor participante diplome şi cupe apoi i-a invitat pe fotbalişti la un grătar.
"A fost, ca de obicei, un prilej de a se reuni laolaltă toţi fiii satului. Au fost două zile pline, cu muzică, dans şi alte activităţi culturale. Turneul de fotbal a fost interesant, cu meciuri pe muchie de cuţit, chiar şi finalista s-a decis după loviturile de la 11 metri. Le mulţumesc tuturor şi îi aşteptăm şi la anul", a declarat Costică Marchidanu, primarul comunei Ciocile.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii