Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Coaforul familiei Sgircitu, mistuit de flacari

Joi, noapte, pompierii braileni au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Salonul de infrumusetare "Lady Liv" situat pe Soseaua Buzaului, al carui proprietar este Ionel Sgircitu, cunoscut opiniei publice dupa ce a fost implicat intr-o altercatie, in care victima a cazut un cameraman Pro TV. In jurul orei 3.30, Detasamentul de Pompieri Braila 1 s-a deplasat de urgenta la locul respectiv pentru localizarea si lichidarea incendiului care a cuprins bunurile din incinta societatii.
In urma cercetarilor efectuate s-a constatat ca focul a pornit de la un scurtcircuit produs din cauza unui cablu electric defect. Incendiul a fost lichidat destul de repede, la ora 4.00, totusi au ars mai multe accesorii si materiale folosite in activitatea salonului de infrumusetare, respectiv paturi si scaune de coafura.
Din fericire, prin interventia pompierilor au fost salvate celelalte spatii comerciale aflate in vecinatatea salonului de infrumusetare. Pagubele estimate de pompieri se ridica la aproximativ 200.000 RON (2 miliarde lei vechi).
Categorie articol: 

Comentarii