Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Coşmarul finalurilor de meci continuă

* Viitorul Constanţa marchează în minutul 90 şi câştigă

Partida de la Ovidiu a început în nota de dominare a formaţiei brăilene şi elevii lui Viorel Ion puteau intra în avantaj chiar după primele cinci minute. Dar tabela de marcaj nu s-a modificat pentru că, după centrarea lui Odvos (min. 3) şi pasa lui B. Dumitru, Pălimaru a ratat intercepţia mingei, iar două minute mai târziu Voicu nu s-a descurcat în situaţie de unu la unu cu portarul Bolboaşă, care a reţinut mingea în doi timpi. Şi lovitura liberă acordată brăilenilor în minutul 7, pentru un fault asupra lui Pânzaru, a rămas fără rezultat.
Abia în minutul 13 gazdele au reuşit să trimită pentru prima dată mingea pe spaţiul porţii lui Budur şi portarul brăilean a reţinut-o în doi timpi.
CF Brăila este echipa care a revenit la cârma partidei, numai că Otvoş (min. 18) nu fructificat lovitura liberă obţinută de Pălimaru, Voicu (min. 24) a irosit un contraatac al oaspeţilor, iar mingea şutată de Gabriel Ion (min. 27) a fost parată de portarul constănţean.
Echilibrul numeric din teren se rupe, însă, în minutul 37. Încercând să repare o gafă a lui Necoară, Călin îl faultează pe Ninu, vede cartonaşul roşu şi, în inferioritate numerică, CF Brăila pierde din forţa de atac.

Învinşi în ultimul minut de joc

Repriza a doua a fost dominată de echipa gazdă. La patru minute de la reluare, Viitorul a trecut pe lângă deschiderea scorului, Ninu a centrat în careul brăilean, mingea a lovit transversala, a ajuns la Cristocea, care a recentrat, dar Pantelie, din foarfecă, a trimis mingea peste transversală.
Constănţenii forţează, dar Chiţu (min. 56) şi Pantelie (min. 69 şi 79) nu reuşesc să-l învingă pe Budur.
În minutul 90, Viitorul reuşeşte să obţină nesperat victoria în acest meci. Iancu a centrat, mingea a fost deviată de unul dintre apărătorii brăileni şi Larie a şutat fără speranţe pentru Budur.
Cu toate că Viitorul a câştigat, Gică Hagi, patronul formaţiei, i-a băgat pe constănţeni în şedinţă, pentru că evoluţia lor nu a fost la nivelul aşteptărilor sale.
CF Brăila a fost la un pas de a obţine primul punct în deplasare, însă coşmarul finalurilor de meci îi urmăreşte pe elevii lui Viorel Ion. Formaţia brăileană a căpătat mai multă consistenţă în joc, în partidele din deplasare, dar, pentru a doua oară, după meciul de la Galaţi, pierde puncte preţioase în ultimele minute ale partidei.
CF Brăila: Budur - Bosoi (cpt), L. Marin, B. Dumitru (min. 73: Moise), Necoară (min. 40: Dăniţă) - Vlaicu, M. Voicu, Otvoş, A. Pânzaru (min. 61: Ndigwe) - G. Ion, Pălimaru

Deplasarea redactorului cotidianului Obiectiv-Vocea Brăilei la această partidă a fost asigurată de omul de afaceri Nicu Niţă.
Categorie articol: 

Comentarii