Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Coşmarul continuă pentru Dacia Unirea

• formaţia brăileană a pierdut cu 4-0 la ACS Energeticianul şi rămâne “lanterna roşie” a Ligii a II-a • miercuri, 10 octombrie, în prima intermediară a acestui sezon competiţional, Dacia Unirea va juca pe teren propriu cu ASU Politehnica Timişoara

 

Sâmbăta trecută, în etapa a 10-a a Ligii a II-a, Dacia Unirea a pierdut fără drept de apel, 4-0, partida susţinută la Petroşani în compania echipei ACS Energeticianul şi rămâne “lanterna roşie”, a Ligii a II-a. Un rezultat aşteptat, în condiţiile în care gruparea de la Dunăre nu a putut beneficia de serviciile fundaşului central Hamza, accidentat, cel mai bun jucător transferat de echipa brăileană în această vară.

Practic, meciul a fost la discreţia echipei gazdă, iar portarul Avram a trecut prin emoţii încă din minutul 2, când a fost nevoit să iasă la marginea careului pentru a respinge mingea, dar a faultat, apoi mingea şutată din lovitură liberă de Neacşa a fost deviată de un apărător brăilean şi a ieşit în corner. 

ACS Energeticianul a rămas în ofensivă şi, în minutul 13, a deschis scorul. A fost o acţiune prelungită de atac, pe parcursul căreia Tudorache şi Rusu au şutat la poartă, mingea a ajuns la Alexandru Neacşa, care a îndeplinit o simplă formalitate şi echipa gazdă conducea cu 1-0.

Abia în minutul 32 Bebey le-a dat ceva emoţii gazdelor, după ce a pătruns în careu şi a şutat la poartă, însă mingea a fost deviată de un apărător în corner. Jucătorii echipei vizitatoare au cerut penalty, spunându-i centralului Dorin Voina, din Reşiţa, că mingea a fost trimisă în corner cu mâna dar acesta a lăsat jocul să continue.

În repriza a doua, pe teren a fost o singură echipă, cea gazdă care a mai înscris de trei ori. În minutul 68, Tudorache i-a pasat lui Marius Tomozei care a şutat în plasa porţii lui Avram şi scorul adevenit 2-0 pentru ACS Energeticianul. La acest scor, jucătorii echipei brăilene au ieşit ceva mai hotărâţi la atac însă acţiunile lor au fost prea firave ca să poată periclita poarta echipei gazdă.

Fără să forţeze, pe finalul meciului, ACS Energeticianul a mai înscris de două ori, într-un interval de doar trei minute. În minutul 82, Manole i-a pasat în careul brăilean lui Cosmin Ionică, iar acesta a deviat mingea în plasă, pe lângă postarul Avram, pentru 3-0, iar în minutul 85, după o fază identică, cu acelaşi servant,  Marius Cioiu a stabilit scorul final al partidei de la Petroşani, 4-0, pentru ACS Energeticianul.

Miercuri, 10 octombrie, în etapa a 11-a, prima intermediară a acestui sezon competiţional, Dacia Unirea, locul al 20-lea, va juca pe teren propriu, de la ora 15.00, cu ASU Politehnica Timişoara, formaţie aflată pe locul al 11-lea.

 

Dacia Unirea: Avram - Niţă, Pleşa, Merville, Manu – Calu (min. 75: Coteţ), Lu Yeufeng - Maxin, Vitan, Ciucureanu (min. 78: Van Der Driest) – Bebey (min. 60: Sthepan Le Metayer).

Energeticianul: Miron - Tomozei, C. Achim, D. Lung (min. 78: Ninu), Dragu – Cristea – Gîrbiţă (min. 46: Manole), Neacşa, Tudorache, Cioiu - Vl. Rusu (min. 23: C. Ionică).

 

 
Categorie articol: 

Comentarii