Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Clinica întineririi

• pentru prima dată în Brăila, un salon de înfrumuseţare vine în continuarea serviciilor oferite cu o clinică pentru procedee estetice nechirurgicale • practic, clientele “întineresc” fără ajutorul bisturiului, ci doar prin injectări cu acid hialuronic şi botox • şi cum nu se puteau da pe mâna oricui, medicul care se ocupă de brăilence este unul renumit • cunoscut drept “Regele buzelor”, dr. Andrei Gregorian este absolvent al UMF “Carol Davila” din Bucureşti şi s-a specializat în estetică • acesta este la curent cu toate noutăţile din sectorul frumuseţii feminine şi participă activ la toate cursurile de perfecţionare • colaborarea dintre dr. Gregorian şi salonul brăilean “Estetica” este un real succes, dovadă fiind numărul tot mai mare de cliente care trec pragul clinicii “Medico Estetic” • mărirea buzelor, umplerea ridurilor de pe faţă şi întinerirea pielii cu ajutorul “cocktailului frumuseţii”, sunt doar câteva dintre serviciile oferite brăilencelor de clinică

 

Salonul “Estetica” din municipiu vine cu un concept nou pentru zona noastră, şi anume o clinică pentru clientele care vor să arate mai bine prin intermediul procedeelor estetice. Volumizarea buzelor, umplerea ridurilor de pe faţă, întinerirea pielii, slăbirea cu ajutorul unor cocktailuri speciale, ridicarea pomeţilor, eliminarea transpiraţiei de la subraţ, a mirosului neplăcut al tălpilor, sunt doar câteva dintre serviciile oferite în clinica “Medico Estetic by Salon Estetica”. Cel mai important de menţionat este că toate sunt intervenţii minim-invazive şi non-chirurgicale, adică nu este folosit absolut deloc bisturiul. Mai mult, medicul cu care Salonul Estetica a ales să colaboreze este celebru, vine de la Bucureşti şi este cunoscut presei ca “Regele buzelor”. Dr. Andrei Gregorian, căci despre el este vorba, este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din capitală, la stomatologie. De când a ieşit de pe băncile facultăţii, s-a specializat în medicină estetică, participând la numeroase cursuri de profil. Pentru a-şi “stinge” setea de perfecţionare, merge constant la workshop-uri în domeniu şi este la curent cu toate noutăţile firmelor producătoare din sectorul esteticii faciale. Doctorul vine la clinica “Medico Estetic by Salon Estetica” doar la programări, de două ori pe lună, în ziua de sâmbătă.

O altă noutate cu care salonul de înfrumuseţare vine pe piaţa locală este cea a programărilor online pe site-ul www.laso.ro, unde clientele pot vedea programul stilistului preferat, dacă acesta mai are şi alte programări ori dacă este plecat în concediu. Preţurile sunt disponibile atât pe site-ul mai sus menţionat, cât şi pe site-ul salonului, www.salonestetica.ro. Programări se mai fac şi la numărul de telefon 0761.689.909, dar şi pe pagina de Facebook “Salon Estetica”.

 

Dr. Andrei Gregorian: «Am venit în martie la Brăila şi s-a dovedit a fi un real succes»

Medicul care ajută brăilencele să fie mai frumoase, mai tinere, mai atrăgătoare, prin intermediul procedeelor nechirurgicale, spune că numărul clientelor creşte constant, fapt care îl mulţumeşte şi îi dovedeşte că este foarte apreciat în municipiul nostru. A început colaborarea cu salonul “Estetica” în luna martie a anului în curs. În cele ce urmează, vă prezentăm activitatea dr. Andrei Gregorian în clinica “Medic Estetic” Brăila.

“Ca formare profesională, am terminat «UMF Carol Davila», în anul 2006. De nişte ani buni fac estetică. Practic toată activitatea mea zilnică se bazează pe înfrumuseţare, rejuvenare, revitalizare. Sunt nişte termeni care seamănă între ei, dar fiecare are înţelesul lui, dacă stăm să-i analizăm exact. Am 44 de diplome în domeniul esteticii obţinute în ultimii ani şi particip activ la cursuri în Europa şi în lume. Spre exemplu, în perioada 1 – 5 noiembrie, voi pleca în Coreea, la un curs despre lifting nechirurgical, cu fire bio-resorbabile. Acestea sunt nişte fire din polidioxanonă, care ridică ţesuturile, ne liftează faţa, fără lifting facial chirurgical. Practic, aceste fire tracţionează pielea, o ridică. Este foarte frumoasă procedura, iar efectul durează între 1 an şi 3 luni şi 2 ani”, ne-a povestit dr. Gregorian despre planurile sale de viitor.

Doctorul activează pe plan profesional atât în Bucureşti şi Brăila, cât şi în alte 9 oraşe din ţară. Clinica din capitală unde doctorul îşi desfăşoară activitatea a căutat saloane şi alte clinici din ţară pentru colaborare. Aşa a ajuns “Estetica” să fructifice o colaborare frumoasă cu dr. Gregorian. Medicul mai susţine că 99% din activitatea sa zilnică se bazează pe tehnici minim-invazive şi non-chirurgicale. De când a început să profeseze şi până în prezent, a observat cum s-au modificat ori schimbat produsele cu care lucrează, dar şi că trendul în estetică este folosirea din ce în ce mai des a acidului hialuronic. “Tehnicile non-chirurgicale înseamnă că nu tăiem nimic, ci doar prin injectarea unor anumite substanţe reuşim să netezim riduri, să îmbunătăţim aspectul pielii, să corectăm asimetrii la nivelul buzelor sau la nivelul feţei. Am un şubler electronic cu care măsor buzele, etajele superior, mijlociu şi inferior al feţei. Estetica e foarte frumoasă şi complexă”, este de părere medicul bucureştean.

 

Brăilencele vor buze mai mari

L-am întrebat pe dr. Andrei Gregorian ce îşi doresc cel mai mult clientele care îi trec pragul la Brăila. Acesta ne-a declarat că cele mai multe solicitări sunt legate de volumizarea buzelor, însă fenomenul nu este valabil doar pentru municipiul nostru, ci în toată ţara. Femeile îşi doresc să aibă buze mai mari, pentru că se simt mai atrăgătoare, în opinia medicului. Nu degeaba este supranumit “Regele buzelor”. “Nu numai la Brăila, ci peste tot în activitatea mea, volumizarea de buze este cel mai cerut procedeu. De ce vin femeile pentru mărirea buzelor? Încă din antichitate, buzele mai mari erau considerate expresia senzualităţii, a feminităţii. O persoană cu buzele mai mari e mai atrăgătoare pentru persoanele din jur. E firesc. Se mai pot injecta şanţurile nazogeniene, adică cele dintre nas şi gură, se pot volumiza pomeţii, de asemenea o procedură din ce în ce mai cerută la Brăila. Fenomenul are şi o explicaţie: dacă faţa e mai trunghiulară, persoana respectivă pare mai tânără. Mai sunt cerute injectările cu toxină botulinică la nivelul frunţii, pentru riduri la nivelul glabelei, adică zona dintre sprâncene, pentru ridurile de la coada ochiului, «laba gâştei», cum mai sunt cunoscute. Prin injectare, întrerupem transmiterea neuromusculară sau neurmotorie între nervi şi muşchi. E un mediator chimic, care se numeşte acetilcolină sau nonadrenalină şi, practic, prin injectare, scazi secreţia acestei nonadrenaline”, ne-a mai spus dr. Andrei Gregorian.

 

Tehnica-vampir, unul dintre trucurile întineririi

“Regele buzelor” a mai vorbit şi despre tehnicile pe care le foloseşte pentru a-şi face clientele mai tinere, bineînţeles din punct de vedere fizic. Unul dintre procedeele inovative este “tehnica-vampir”. Metoda presupune injectarea de plasmă bogată în plachete (PRP, din engleză, “platelet rich plasma”). Are efect de rejuvenare, de întindere a pielii prin stimularea producţiei de ţesut nou. “Un tratament foarte interesant este PRP. Ce presupune această tehnică? Recoltez sânge, îl centrifughez şi scot plasma pe care o reinjectez la nivelul feţei pentru rejuvenare, revitalizare. Procedeul se foloseşte şi în cazul calviţiei, când începe să-ţi cadă părul”, ne-a lămurit doctorul.

Dr. Gregorian ne-a spus că, printre cliente, se mai strecoară şi bărbaţi, care îşi doresc buze mai mari şi ascunderea ridurilor de pe faţă.

Bineînţeles că la clinică mai există şi alte servicii care vin în ajutorul femeilor pentru a-şi corecta micile imperfecţiuni. Pe lângă volumizarea buzelor, umplerea şanţurilor nasogeniene, a ridurilor periorale, adică cele din jurul gurii, a pomeţilor, a cearcănelor, tot cu ajutorul acidului hialuronic se mai pot netezi ridurile de pe gât. La mare căutare este şi procedeul de mezoterapie, revitalizarea pielii. Mezoterapiei i se mai spune şi “cocktailul frumuseţii”.

Mai mult, acum putem scăpa şi de mirosul urât al transpiraţiei de la nivelul subraţului şi al picioarelor. Totul, prin injectarea toxinei botulinice în axilă sau la nivel plantar, adică în tălpi. Această substanţă inhibă secreţia glandelor sudoripare, iar transpiraţia aproape dispare.

 

Cine stă în spatele succesului Salonului Estetica

Afacerea de succes “Salon Estetica” din cartierul Viziru, la care se adaugă şi clinica “Medico Estetic”, aparţine unei brăilence cu spirit antreprenorial dezvoltat. Este vorba de Carmen Gabriela Flor. Aceasta ne-a povestit că ideea afacerii s-a născut din dorinţa ei de a fi înconjurată de oameni. Părinţii săi au plecat în străinătate în urmă cu mulţi ani, iar după această schimbare din viaţa ei, simţea nevoia să fie mai mereu în preajma oamenilor, să comunice. Tot părinţii sunt cei care au ajutat-o să pună afacerea pe picioare, cărora le mulţumeşte şi îi aşteaptă în România pentru a le arăta ce a reuşit să creeze în municipiu. Carmen Flor se mândreşte că a reuşit să închege colectivul din salon şi că astăzi se pot numi o familie, o familie chiar numeroasă, formată din 38 de angajaţi per total.

Prin anii 2000, nu erau aşa multe saloane de înfrumuseţare ca acum. Cel puţin, în cartierul Viziru erau extrem de rare aceste servicii pentru femei. “Eu locuiesc aici, în zonă, de când m-am născut. Prin 2004, nu era decât un centru de înfrumuseţare la Capătu' lui 4, apoi următorul în Barieră. Aşa am zis să fac un salon, la jumătatea distanţei dintre cele două. Eu nu am fost în domeniu şi mi-era greu să înţeleg ce se întâmplă când o clientă pleca nemulţumită. Mereu se găseau scuze de genul că părul e de vină sau altceva, dar eu simţeam că ceva nu e în regulă acolo. Atunci am înţeles că trebuie să învăţ să conduc eu această afacere, nu să fiu condusă. Am mers cu fetele la seminarii, am învăţat cot la cot cu ele, am prestat efectiv. Acum îmi este foarte uşor să gestionez o situaţie şi să iau hotărârea dreaptă”, ne-a povestit Carmen Flor.

Aceasta consideră că dacă ai o afacere, nu trebuie să fii musafir în raport cu ea, ci să te implici. Iar pe parcursul anilor, a simţit ce trebuie să facă pentru a-şi mulţumi clientele, dar şi pentru a atrage altele noi. Aşa a fost şi în cazul clinicii “Medico Estetic”, un concept nou pentru Brăila. “Clinica n-a fost un vis pentru mine. Pur şi simplu, am simţit pulsul şi ce îşi doresc brăilencele. Eu în afacerea «Salon Estetica» nu sunt un musafir. Vin aici la 8 dimineaţa şi plec seara la 21. Sunt omul care are vechimea cea mai mare în salon. În clipa în care vii şi eşti doar musafir, iei încasările, te-ai retras, ai privit de sus şi nu te-ai coborât printre oameni, nu ai cum să simţi ce trebuie să faci pe viitor. Îmi place să aplec, nu urechea, ci sufletul. Întotdeauna”, a adăugat sursa citată.

Carmen Flor susţine că, la ora actuală, tot ce există pe piaţă în materie de produse noi pentru frumuseţe se află şi în salonul său, “Estetica”. “La momentul acesta, pe salon nu mai avem ce să aducem ca noutate, doar dacă va apărea ceva nou. La «Medico Estetic», tot ce se poate face, facem. La momentul acesta, există aparatură de ultimă generaţie cu care putem trata Cuperoza, petele pigmentare şi acneea cu ajutorul laserului. În plus, putem realiza epilare definitivă şi putem slăbi armonios cu ajutorul Radio Frecvenţei. Vă asigur că tot ce va fi nou şi ţine de frumos şi sănătate, voi face tot posibilul să aducem la Brăila, pentru că iubesc Brăila”, a precizat aceasta.

Tot la Salon Estetica se realizează tatuaje cosmetice şi corporale alb-negru sau color şi piercing în orice zonă a corpului. Cei care vor să-şi îndepărteze tatuajele, acest lucru este posibil cu ajutorul laserului. “Suntem unicul distribuitor al extensiilor Buenobia pe Brăila, la preţ de producător. Şi încă o noutate, în fiecare an, avem reducerea aniversară de 19% pe data de 19 aprilie la toate serviciile. La anul împlinim 14 ani şi ne mândrim cu acest lucru. În plus, avem fete care lucrează aici de 14 ani şi clienţi care vin tot de atâta timp. De doi ani facem şi oferta «Black Night», unde clienţii noştri beneficiază de reducerea de 50% de la ora 21.00 la 00.00”, a încheiat Carmen Flor.

Medicul Andrei Gregorian a ţinut să recomande salonul “Estetica” şi clinica “Medico Estetic” Brăila. “Salonul este parte integrantă a tot ce înseamnă «Estetica». Doamna Carmen Flor cred că este unicată în Brăila pentru tot ce a adus în oraş şi pentru modul cum manageriază atât salonul, cât şi clinica. Are o gamă variată de servicii. Sincer, vă spun din experienţă că nu am mai văzut un asemenea salon atât de complex. Are foarte multe servicii de oferit şi o felicit pentru că a reuşit să ajungă la un număr aşa mare de angajaţi. Este un om activ, un om care se implică şi care ştie ce-şi doreşte, cum să-şi atingă ţelul şi o face într-un mod foarte frumos! E o persoană deosebită! Recomand cu căldură atât clinica, cât şi salonul «Estetica» din Brăila. Nu am decât cuvinte de laude la adresa dumneaei!”, ne-a declarat dr. Andrei Gregorian.

Salonul Estetica se află pe Calea Călăraşilor, nr. 244, bl. 4, în cartierul Viziru, din municipiu. Aşa cum am menţionat şi mai sus, programările se pot face la numărul de telefon  0761.689.909, pe site-ul salonului www.salonestetica.ro, pe pagina de Facebook şi chiar la recepţie. Există şi varianta programărilor online, pe site-ul www.laso.ro. Tot aici, sunt disponibile şi preţurile serviciilor oferite de Salon Estetica şi Medico Estetic. De asemenea, cei care vor să vadă salonul, au posibilitatea de a face un tur virtual, accesând  www.salonestetica.ro.
Categorie articol: 

Comentarii