Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ciocan şi Dănăilă se înghesuie să semneze ca primarul

Este trist pentru oraşul Brăila că a ajuns la mâna acestor două personaje, care nu au realizat mare lucru în viaţa lor şi care, pentru că nu se pricepeau să facă altceva, s-au băgat în politică, să aibă din ce să trăiască. Unul din aceste două personaje va fi desemnat primar interimar, până la alegerile din iunie 2016. Eu unul nu i-aş lăsa pe ăştia să conducă nici măcar o tarabă în piaţă, darămite ditamai oraşul cu 158.000 de locuitori. Dar, ce vreţi, aşa funcţionează democraţia, cu astfel de parveniri politice ale unor indivizi care se pricep doar să uneltească, să sape, să stea în poziţia ghiocel şi să facă ciocu mic şi joc de glezne atunci când interesul personal le-o cere.
Aparent, Doiniţa Ciocan, de la PSD, pare favorită să ocupe locul rămas vacant la Primăria Brăila după arestarea lui Aurel Simionescu. De când este viceprimar, vă jur că nu am auzit-o pe Doiniţa Ciocan să facă vreo mărgică pentru comunitate. Am înţeles că ea are un suflet bun, că îi ajută pe amărăşteni cu bani, cu haine, cu mâncare. Este foarte bine, bravo ei, dar dacă lucrurile stau într-adevăr aşa mă văd nevoit să îi spun că ar trebui să candideze pentru un post în cadrul Arhiepiscopiei, care se ocupă cu actele de caritate. Faptul că eşti un suflet sensibil, că obişnuieşti să dai de pomană nu reprezintă la Primărie o condiţie suficientă pentru a ocupa fotoliul de primar al unui oraş ca Brăila. Habar nu am câtă administraţie publică ştie Doiniţa Ciocan, căci nu a avut niciodată amabilitatea să ne convingă că ar avea cunoştinţe în acest domeniu. Cel mai probabil, Doiniţa Ciocan, în cazul în care va fi votată azi (vineri, 12 februarie 2016) primar interimar în şedinţa CLM, va juca în continuare rolul de marionetă a PSD, via Mihai Tudose, care se comportă de parcă ar avea acte pe oraşul Brăila.
De cealaltă parte, Alexandru Dănăilă ce să facă în calitate de primar interimar? Poate doar să semneze ca primarul, ca şi Doiniţa Ciocan, de altfel. Mă gândesc că aceşti doi oameni sunt inconştienţi, încăpăţânându-se să candideze pentru postul de primar, deşi, iacătă, această funcţie dăunează grav libertăţii. În aceste vremuri când procurorii DNA par decişi să bage la puşcărie toţi primarii aleşi în 2012, este un gest aproape sinucigaş să vrei să devii primar, fie şi interimar. E adevărat că până în iunie nu prea mai e timp de furat, dar mai ştii?

 
Categorie articol: 

Comentarii